IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Sunnuntai on sunnuntai, ei oo maanantaiSunnuntai 06.11.2005 22:07

Huhhelihei! Heräsin tos yhden maissa ja tsiikailin aikatauluja kun piti lähteä naapurikaupunkiin mummon synttäreille. Aika jees meininki, keskustas joutu kyl aika paljon odotteleen bussia, onneks oli kaupat auki niin pystyi katselemaan hienoja juttuja :o)

Mummolla oli kyl kova meininki (ai nii näin matkalla julkkiksen pikkukakkosesta!!!). Joku setä höpisi salkkarinäyttelijästä et se on ihan juoppohullu kalavaras. Sit mummo ja sen tuttu höpisi kalavaleita, en tiedä pitäskö uskoa. Onneks ohessa sai hurjana kaikkea herkkua! Sain mukaankin kakkua, nam!

Kämpilletulokin sujui varsin näpsäkästi, eka sain kyysin metsäkylästä pyynikintorille, sitten sieltä bussilla keskustorille (se bussikuski pelas muistipeliä kännyllä ennenku lähti, tunnistin äänistä). Keskustorilta sit Rauhaniemeen. Nyt irkkailen ja sällit pelaa nintendolla super mario kolmosta. Antaiskohan ne munkin pian pelata :o/ Sit näin sen pikkukakkosjulkkiksen muuten taas bussissa ku tulin. Olikohan se ollu koko päivän shoppaamas...

Ps. Suihkuverho on ollu kumman kiltisti. Se lopetti heti metkuilut kun kantelin siitä. Se selkeästi juonii jotain julmaa... >:o)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.