IRC-Galleria

plaah.. Perjantai 13.04.2007 12:14

Eilen en päässyt salille, tuli PAKKOvälipäivä kun oli duunin jälkeen vielä mentävä kouluun, vasta yhdeksältä illalla kotona =/ Snadisti tuli pitkäpäivä, aamulla lähtö kuitenkin aina 6.30.

Oon jotenkin addiktoitunut siihen FIILIKSEEN mikä salilla käymisestä tulee... Kuitenkin, ehkä olisi parempi osata pitää välipäiviäkin, poltan kroppani ihan loppuun muuten!
Tänään voisi kokeilla jotain "aerobisempaa" liikuntamuotoa, lähteä vaikka lenkille, tai rullaluistelemaan. Tosin näillä tuulilla mitä näinä viime päivinä (viikkoina) on ollut, se ei ehkä olisi kovinkaan hauskaa viipottaa tuolla menemään.. myötätuuli kun tulee, ei tarvia mitään tehdä kun tuulu työntää eteenpäin *wirn*

Jouduin nostamaan päivittäistä kalorimäärääkin, en noilla nykyisillä kaloreilla pärjää enää mitenkään, treenaan kuitenkin niin paljon + arkiliikunta.. kulutus on sen verran suurta.. eikä kuitenkaan tässä tarkoitus ole painoa pudottaa!!! ..päinvastoin. Laihalla ihmisellä on ruman näköstä jos on paljon lihaksia.. Eikä lihasmassaa edes pääse kertymään jos kulutus ylittää sisään tulevien kalorienmäärän.

Nyt lähtö töihin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.