IRC-Galleria

Jokelan koulusurmaTorstai 08.11.2007 15:56

Eilen tapahtui se mitä Suomessa ei ole ikinä tapahtunut ennen, kamala itsemurha, joita myös muut saivat kärsiä, 8 ihmistä kuoli. 5 poikaa, 2 tyttöä ja rehtori.
Maan päällä on suru, johon myös ulkomaatkin osallistuvat.
Pekka-Eric Auvinen joka tämän teki, eli hän omaa elämäänsä, vihaten elämäänsä, yhteiskuntaa ja hän tinti vihaa ihmisyyttä ja ihmisrotuja kohtaan.
Niinkuin hän kirjoitti eilen IRC-gallerian päiväkirjaan näin:"Ja muistakaa että tämä on minun sotani,minun ideani ja minun suunnitelmani.Älkää syyttäkö vanhempiani ja ystäviäni. En kertonut kenellekään suunnitelmistani ja pidin ne aina omassa tiedossani.Älkää syyttäkö elokuvia, joita katson,muusiikkia, jota kuuntelen, pelejä jota pelaan tai kirjoja mitä luen."
Itse en pidä häntä hulluna, itsehän elämänsä valitsi, mutta muita ihmisiä ei olisi tarvinnut tappaa koska ne eivät ole tehneet mitään pahaa. Pari tuttuakin on siinä koulussa jossa tämä kävi, mutta onneksi heille ei ole sattunut mitään.

"Rehtori kuulosti hätäiseltä ja paineli kait vääriä nappuloita ku kuulutus ei toiminu kunnolla. Opettaja ajatteli et se on varmaan vaan joku paloharjotus,mutta silti oli sellainen outo tunne sisällä että jotain oli tapahtunu.
Meijän maikalle soitettii ja käskettii laittaa valot pois mennä pulpettien alle piiloon ja yrittää kehitellä pako suunnitelmaa. Kaikki itki ja tärisi, osa ei osannu edes reakoida mitenkään tilanteeseen. ensin ajteltiin rikkoo ikkuna ja hypätä sieltä, mut oltiin tokassa kerroksessa ja pudotus ois ollu pitkä. sitäpaitsi se ampuja ois kuullu ikkunan räsähdyksen ja tullu ampuu lukon rikki.
Se oli pelottavin tilanne mitä oon kokenu.
Onneks meijät evakoitiin noin puolentoist tunnin päästä siitä ku se oli käyny yrittämässä
meijan ovee auki. onneks oltiin hiljaa nii että se ajatteli et luokassa ei oo ketää.."
Näin kertoi 8-luokkalainen Demin foorumissa (demi.fi)

Minulta syvä osanotto uhrien muistoksi, omaisille ja kaikille jota tämä kosketti.
Siksi jokainen joka tämän viestin lähettää sytyttää ainakin yhden kynttilän traagisen surman uhreille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.