IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

HMMMTorstai 24.11.2011 20:12

Just when did I started to give a shit...?

Joo, sellasta vaan tuumin, ja sitten toisiin, ei-yhtään-vakaviin, juttuihin!

ENSINNÄIT! Kylmä kokis ja lämmin sänky on mukavia asioita <3 ...harmi vain että asiat yleensä menee ristiin, sänky on kylmä ja kokis lämmintä. 8(

TOISEKSEEN! KUKAAN EI YLLÄTY NYT spoil tykästyin taas yhteen hahmoon Vinland Sagassa.

KOLMASSSS! Hahaa ei se ole tyhmä joka kysyy, eijei, miun kuulokkeet jokka tilasin jo kauan sitten on viipyilly ja tänään pistivät postia oonko enää ylipäänsä kiinnostunu niistä enää (öö dude wtf sure?) ni pistin nyt samalla nyrpeetä postia ja komensin antamaan alennusta (koska monta on monta). Saas nähä saanko ansaitsemaani prinsessa kohteluu sitte.


NELOINENNÄ! Öööö no TOP alkaa ihan kohta ja minua peloittaa. Jos ryssin pahasti saatan ruveta itsetuhoiseksi. Ihan oikeesti, koska oon HC morkkistelemaan.

JA VIIKKU! Höö hei apuamiksi miks mm. kaikki parittaa Lawia ja Kiddiä (nyt sitten puhutaan OPsta jos joku kölvi ei tajunnu!) ja miksi miks minäkin melkein niitä appruuvaan! D:

PS- Kirjottelen monista aiheista joista miusta ois mukava jutella ja vaihtaa mielipiteitä tänne, joten OOH BABY BABY BABY pliis jutelkaa kanssani! D: nimim.muistan hyvällä sitä aikaa kun galtsussa jotain oikeesti kommentoitiiki aina

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.