IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

LadiesSunnuntai 01.01.2012 17:18

Oh ladies you confuse me.
TAI ajattelen naisten ajattelevan monimutkasemmin ku ne oikeesti teköö. Tai sitten naiset on vaan vaikeita on vaan universaali fakta. Meenpä syömään vaan laiskanpulskeesti pizzaa enkä pohriskele mitään näin vaikeita.

Mut eka kerron tarinan! ...HEI ÄLKÄÄS NYT TOLLAI NAAMOJA NÄYTTÄKÖ tyypit hei... Noh, tästä lähtee!
Eilen oli hauskaa! Enkä toivottavasti oksentanu taplettia poijes! Klap Jovensuussa käytiin! Tapasin monta tuttua! Vuosi vaihtu siinä sivussa ja nyt ollaan jännän äärellä! 2012 voipi olla aivan lysti vuosi meityli houppaa!

Nyt kuuntelen Freddien sooloalpumia. Loppuun muuten raavinkin Freddie/Queen -turinata! (Miulla on vain tarve kirjottaa asioista! Q_Q )
Eka! Mie aijon ens marraskuussa pitää kunnon surunpäivän Freddien kunniaks.
Ja sitte! Minuu kyllä harmittaa et oon tutustunu Queeniin näi myöhään! Queenistä on oikeesti tullu (lyhyessä ajassa vieläpä) yks niistä bändeistä jokka on miulle tärkeitä ja kuulosltan nyt taas just niin lameassilta ettei mitään rajaa mutta välillä oikeesti tekis mieli vaan itkeä et Freddie on kuollu. ...Välillä se vaan iskee tietosuuteen silleen. Mjooh.

Ja eihän näin raskaisiin mietteisiin sovi lopettaa niin asian vierestä mainittakoon että kummastuttaa vähän että kuuntelen nykysin enemmän Sirpan musiikkia, ennen kuuntelin paljonki iskän musiikkia, the Clashia, Pelle Miljoonaa ja sillai.
Ikävästi jääny. Mut oon ehkä vähän kasvanu jopa ulos punkista *LEH GASPEH!* Punk kun tosiaan pääasiassa on sitä että soitetaan vaan nopeasti ja kovaa, ja huudetaan päälle asiaa, niin hei voihan asian ihan oikeesti ilmasta paremmankin kuulosesti, ja sillon saa jopa laajemman kuulijakunnan. Ja tästä päästäiskin aiheeseen mitä punk sitten loppujen lopuksi on. Onko se vain huonoa, rumaa, kriittistä musiikkia, vai onko se asenne? Itse uskon jälkimmäiseen, ja miusta on iteasiassa hauska miettiä mikä 'genre' on sitten nykyisin oikeestaan 'punkkia'.

Itelle punk on kuitenkin kapinaa väärää valtaa vastaan, älykästä ja kriittistä ajattelua.

Ja taas lähti kirjottelu käsistä. Ups. Jos sitä pizzaa vaikka nyt, ehehee....
Kommentoikaa muuten hep jos jaksatte oikeesti lukea näitä miun merkintämonstereita! (Ja kyllä jaksatte kommentoija jos jaksoitte lukeakkin, hei)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.