IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

<___<Lauantai 30.06.2012 17:47

Sattanah. ABJDt. Mitä mie teen noiden hartsien kanssa?
Ei miulla oikeesti ole rahaa ja aikaa harrastaa noita kunnolla, esmes kunnon kamera ois näissä hommissa ihan jees, mutta toisaalta en raaskis enkä haluis luopua noista.
Toisaalta ne on niin kauniita ja ihania ja rakkaita mutta toisaalta kun kaikki on niin perkeleen vaikeaa, ihan naurettava rulianssi etsiä ja sitten vielä hankkia kaikki oikeat silmät ja hiukset ja vaatteet ja aargh. Ja toisekseen en oikeesti viihdy tuolla Hartsilapset foorumilla, ilmapiiri on siellä jotenkin ärsyttävä, välillä tuntuu jopa tekopyhältä. Voi olla ihan vaan minunkin päässäni mutta minkäs teet.

Järkevä vaihtoehto olisi vaan tylysti myydä kaikki poijes, mutta toisaalta elättelen toivoa että joskus tulevaisuudessa olisi aikaa ja rahaa harrastaa kunnolla.
Myyminenki olisi kyllä yksi pirun projekti, etenkin kun Hartsien ylläpito ystävällisesti poisti koko myyntiketjuni kun en ehtinyt/muistanut siitä muulta elämältä ajoissa päivittää (kiitos tästä, hyvä systeemi teillä, mm!) ja toisekseen kun minä tykkään noista klönteistä, vaikken oikeastaan ikinä kerkiäkkään mitään noille tekemään.

Vaikeetah.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.