IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

PÖPÖLauantai 10.11.2012 20:12

Joku tyhmin sana koskaan, pöpö, really. Mut joo alan epäillä et joku oksennustaudin sukulainen koittaa iskeä, ollu senverta randomia pahoinvointia pari päivää.

Olin silti hieno tänään, vaikka väsyttikin ja kävin Demiä kusettamas, heittämäs kissa Simo Gabrielin Helvetinportille, ja hain oman Beezlebubbini sieltä kotiin. Nyt toi Riipaleinen draamaa ku on nii kauheet olla kaupungis ja pienes asunnos. Ei tartteis lenkittää enää tänään mut oikeestaa vois käyvä ihan käytöstapojen muistelukävelyllä käyä.

Illalla taas kuskina, ohuesti harmittaa et toi Apulanta on myyty loppuun, ois ollu ihan mukava nähä nekii livenä. (Ja eilen ois ollu Klamydiaa tarjolla, jotain taas saisseilin ku seki jäi välist >:I )

Ja lumessa ja jäässä ajo on edelleen aika ikävää. Mut on se silti jotenki saatanan terapeuttista hommaa. Vaikka olikin kuumotusrekka perässäni! Ja yyh pitäs vissii käyä tankkaa toi matoloota mut yh en jaksa ku rahaaki pitäs nostaa (koska se voi nakertaa jos ajaa automaatille ja sei haluakkaan kaluta visaani)

Ja nyt taijan ottaa ittee niskasta kii ja maalata, huomenna pitäs olla asioita valmiina jotka ei ees ole tanssivia håmåja. Fak.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.