IRC-Galleria

Senjaanni

Senjaanni

on jekkupääää

Peijkuleeeessssshhhh...x))))Maanantai 26.12.2005 23:40

Peijkules me täälä vain jumitetaan kaijan kanssakin jutellaann.....:D jajjajjujujuju... niin me tehdään... eikä olla eeedeeess juatu mitään..:D:hihihiahhahah.... mutta eläämä on.... MUTSIS ONNN!!! hahahhahasahhaah...kuka on jussiii`???? emmie vaan tiijää? kuka ihmeen jusssii pusssiiii??? eiko juha timo tomi tuomo....`?? kukaahh???eikä villleeekään tiijäää.....joniiii? onkooo?? ei se voi olla kun se on jussi ja se asuu peräkylän pyllistyksesssääääähh??!?!?!?! eikä oo tommi taj teemukaan?? kuka ihme se ooon? plööööööplääääå...penaa???? eieieiei... yRJÖÖ??
ei se sekää vovvoivoivovi ollaaaaaah.. hmm.. nyt meni jo hieman hankalaksi......:// murrärrrmururu.. kysytäänpäs sannaaallltaa............alalalallalla........hmm... ei tämä nyt käyyy,,,miksiiii??? VOOOIIIII PEIJKULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
juhajuahjuahaa???? ei voi olllaaaaaaaa,,, hmmm... markooo?? ejejejejej... ei se voi ollaaaa... kikkare kakkareee.... ejejej.. miksi eläämäää on näiin vaikeeta... ei yhtä nimeä tiijetäää? hm... piupalipaupali pumtsi pumtsipUM! käy lähettää gohomista viestiii.. okei viilleee kulta minä sen teen... HEI ONKELMAMME ON RAAATKAISTUUU!!!! haahahha.. se oli juhaaaaa...lälälälälälälääläläl häääviisiittee kaikkiiiii hihihihahahah... ja taas yksi ihana iltasatumme on kerrottu... ajatelkaa mukavia asioita esim kaijaa taj muita papukaijjjooojjaaa,,,hhaha,,,, mutta nyt kaikki lapset nukkumaan käöykäämmenn...:D heheh.. ei me mut ne muut...:PPPPPP TÄYDELLÄ SYRÄMMELLÄ::::::::VILLEPEKKA JA SENJAANNI,,,,<3<3<33<3<3<3<33<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.