IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Pomppuntai!Lauantai 28.06.2008 02:43

Voi vitja sitä adrenaliinin määrää, joka kulkee tässä kehossa aina pomppuntaisin (= perjantaisin)! Keräännymme kerran viikossa muutaman kaverin kanssa laitokselle, laitamme tanssimatot paikoilleen ja pompimme, kunnes kehomme huutavat kaikin voimin vastaan. Viimeaikoina tämä on tarkoittanut noin kuutta tuntia putkeen. Tänäänkin pisin tauko oli 4 kappaleen mittainen!

Annan itselleni luvan nyt hieman lesota. Sitä en ole kovin usein voinut tehdä liikuntaan liittyvän asian tiimoilta, joten annan palaa: Jaksoin tanssia tänään pidempään kuin aikaisemmin ja pääsin myös Bend Your Mindin ysillä vihdoin läpi, mikä on ollut projektina jo jonkin aikaa - vaikka pompputaukoa oli takana 2 viikkoa! Southcoast Calling kasilla ei ensin ottanut mennäkseen läpi, mutta sitten kun se meni, tein oman ennätykseni: 62,2X%. Löysin myös samantapaisen mahtibiisin, Don't Panicin. Ensimmäisellä yrittämällä tuli B-, haahaa!

Myös testauksessa olleet uudet pomppushortsit osoittautuivat mainioiksi, eikä vähintään siitä syystä, että ne maksoivat 2,99 euroa.

Kuntoni on noussut. Väittäisin, että se on jopa oikein hyvä ainakin kokooni nähden. Eipä uskoisi, hahhaa! Ehkä se kokokin pienenisi tästä lisää.

Okei, </lesoaminen>. Kaiken kaikkiaan oli todella ihanaa taas ja maltan tuskin odottaa seuraavaa pomppuntaita. Onnistuisinkohan nostamaan tasoni ysiksi ennen Assemblyjä? On todella vaikea sanoa, onnistunko siinä. Nyt olen tanakasti kasilla ja vain <10 ysiä menee läpi. En myöskään varmaan pääse pomppimaan useammin kuin kerran viikossa.

Kuka tietää :)

Jos jotain voisi muuttaa, olisin voinut syödä tänään muutakin kuin fetapurkillisen ja tumman suklaan. Ehkä tanssimatonkin olisi voinut muistaa tuoda kotiin laitokselta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.