IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Sibylla

Sibylla

elämä rullaa omia raiteitaan, ei pitäsi hehkuttaa, ettei tipahda taas turhan korkealta...

Puolituntia kuolemastaTiistai 04.12.2007 17:16

Nyt vasta tajusin kuinka lähellä se eilen oli, että tää miun maallinen vaellus olis tosiaan ottanu ja päättynyt. Yksin olin kotona ja Kimmo töissä.

Lauantaina otin ja heitin lipat ja käsi tärähti, luulivat lekurit murtuneeksi. Olin lauantain sunnuntai välisen yön tarkkailussa ja odotin kuviin pääsyä.
Kuvat otettiin ja pistettiin kotiin seurailemaan tilannetta.

Maanantaina kipu ei hellittäny ja suuntasin taas lääkäriin, tuloksena kuvien metsästys ja kipulääkkeet kourassa.

Illan mittaan otin lääkkeitä puolet ohjeesta, kun tuntui niin kamalan isolta määrä. (Tramboa 2 kapselia 4 krt päivä) Trambo on kuulema Tramalista vaoimakkaampi lääke.

No ei siin mitää, kipu joo hävis, mut nin hävis unikin, sit illan ja yön mittaan alkoi kamala pahaolo sekä sitten kutina ja raapiminen.

Oksennettuani ja raavittuani itteäni, päätin soittaa hälytyskeskukseen ja kysyä neuvoa. Luulin et olis miul jotain kirppuja ja mahatauti xD Hourailua jo silloin.

Lanssi laitettiin paikalle ja Lunan pissatettuani menein lanssiin, jutustelu sujui oikin hyvin, kunnes filmi meni poikki ja taju sammui, lääkärissä turposi myös hengitys röörit.

Allerginen reaktio...

Olin siis tarkkailussa ja tiputuksessa aamu kolmesta iltapäivä yhteen.

Nyt vast tajusin, et ei hitto, jos en olis tajunnu soittaa lanssia paikalle.... puoli tuntia hälystyskeskukseen soitosta, vintti pimeni ja hengitys vaikeutui.

Jos olisin ollu yksin kotona... Kimmo tullu aamul yhdeksält töistä....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.