IRC-Galleria

Sibylla

Sibylla

elämä rullaa omia raiteitaan, ei pitäsi hehkuttaa, ettei tipahda taas turhan korkealta...
Kaunako jaksat noita kunnianloukkaus syytteitä jaella? Leikkaa ja liimaa ei oo kyl kovin uskottava todiste. Tietty mikäs siin jos aikoo ittensä ihan oikeesti idiootiks tehdä. Mut hei rajansa kaikel. Eiks kaks kertaa jo sano et ei oo mitään pohjaa ja syytteet hylätään anteeks pyyntöjen kera, kannataako ittensä pelleks tehdä kolmannen kerran?

No jos nuo leikit viimein loppuis muutaman viikon päästä... Sit katsotaan kuka nauraa ja kelle ja kuka se olikaan oikeessa. Pian kaikille selviää mikä on todellisuutta ja mikä on fantasiaasi. Millainen ihminen todellakin olet. Meitä on useampia ketä et enää voi sumuttaa. Meitä on useampia jotka yhdistävät voimansa ja vievät tämän loppuun. Taisit viimein löytää ihmiset keitä ei saakkaan pikkusormen ympärille. Taisit viimein löytää ihmiset ketkä näyttävät todelliset kasvosi.

Ja mitä siitä jos mie ostan hevosia, mitä siitä paljon mie niist maksan ja mitä siitä jos mie ne ite työlläni olen maksanu ja maksan pois jatkossakin... ei siihen muiden almuja tarvita. Taitaa vaan kateuden vihreä peiko hiipiä kylään...

Tervetuloa vaan katsomaan hevosiani ja niiden oloja hiekka kasassa ja tervetuloa katsomaan kun ne liikkuu, kunka nääntyneitä ne on ja huonosti hoidettuja kun ne kaatuvat väsyksissä kesken töiden, tervetuloa katsomaan kuinka ne viettävät aikaa isoilla laitumilla pienissä laumoissa säilöheinää vapaasti syöden kahdesta kolmesta paalista.

Hevoseni elävät hevosen elämää vailla postimerkkitarhoja, tunnin ulkoiluita tai kanttikertaa kantti karsinoita. Mitä siitä jos olot ovat paremmat kuin hyvät? Mitä siitä jos näin haluan jatkaakin? Mitä siitä jos hevosiasi meille ei huolita... Pitäisikö miettiä että miksihän näin on?

Kulissit kaatuu rytinällä ja se on sitten kallista. Enkä nyt puhu rahasta vaan aivan jostain muusta.
Tästä kirjoituksesta ei kukaan muu kuin sinä itse tunnistat itsesi ja puheesi. Tiedän että seuraat elämäämme, tyttöjemme keskusteluita täällä, blogejamme, kaikkea mahdollista joita vaan saat käsiisi ja joilta voisi tietoa lypsää. Tästä kirjoituksesta et voi tehdä kunnianloukkaus syytettä, koska paljastaisit itsesi silloin. Ja tästä kirjoituksesta ei selviä kenenkään henkilöllisyyttä. Viimeisen kerran jätä meidät rauhaan, anna elää omaa elämäämme, hanki sinäkin elämä jolloin ei tarvitse sotkeutua muiden elämään.

Tämä kun on ohi, niin tulen kyllä julkaisemaan kaiken ja sitten kaikki saa selville missä mennään. Julkista anteeksipyyntöä en voi vaatia, siihen laki ei voi velvoittaa, mutta kukan ei kiellä omia papereita laittavan nettiin... <virne>

Värikästä päivää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.