IRC-Galleria

Sibylla

Sibylla

elämä rullaa omia raiteitaan, ei pitäsi hehkuttaa, ettei tipahda taas turhan korkealta...

JepsLauantai 04.02.2006 12:34

No nyt on hankittu sitten eilen koulua varten etten ihan eristäydy tästä tekniikan ihmeellisestä maailmasta, iltojen ratoksi kannettevan kumppaniksi myös kannettava tulostin ja puhelin piuha et pääsen sit milloin haluan nettiin. Jos nyt vaan saan asetukset toimimaan.

Kamerakin taitaa lähteä mukaan vaik nuo miun usp paikat onkin sit täynnä...

Saatiin sitten kuvattua tuo miun etätehtäväkin, saatiin kerralla purkkiin ja aivan uskomattoman hyvin meni tunti, vaikka allekirjoittanutkin änkytteli menemään osassa kohtaan. No mut eipä mitään, turha riemuita ajoissa... vaik tunti meni hyvin ja pysyttiin aiheessa ja kamera toimi niin sitten olikin ongelmia siirrossa kamerasta nauhalle.... mut sekin sitten onnistui kun mie jouduin häippäseen töihin ja jättää Kimmon ja Emmin säätää nauhoi, ei siis sillä et miusta olis ollu sen enempää haittaa kun hyötytäkään. Nuo VHS laitteet oon kyl jättänyt rauhaan.

Nyt illal sit katoin töistä tultuani päivän tuotosta ja naureskelin bisse pullon kans sitä. Emmi laittoi viel parikytminuttisen perään kuvii kesän kisoista ja oli todella järkyttävää nähdä omaa ratsastusta taas kymmenen vuoden jälkeen, tai siis kai se olikin hyvä nähdä. Vaikka tiedänkin et on paino tuosta pudonnut mut siltikkin järkytyin kun katselin jalkojani. Vaikka rintojani ja kuppikokoani kaipaankin niin jalkoihin, käsiin ja mahaan olen kyl erittäin tyytyväinen. Ja mikä parasta niin oloni on vallan mainio näytti vaaka täl hetkel mitä lystää, toisin kuin kuutisen vuotta sitten...

http://80.81.189.232/d//00/08/61/59/23810372.jpg ja http://80.81.189.227/g//00/08/61/59/28140264.jpg
Tuolla yllä olevalla aikavälillä on kyl huimasti mm reisissä muutosta käynyt....
Ensimmäinen on kuvattu syyskuussa ja toinen on kuvattu tammikuun lopulla.

Että tälläistä pähkäilyä tällä kertaa täältä pakkasen keskeltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.