IRC-Galleria

Siivetön

Siivetön

"In a heart full of dust, lives a creature called lust"
Lukio on ohi. Pääsin Itä-Suomen yliopistoon lukemaan farmasiaa, minusta tulee proviisori. Muutan soluasuntoon Kuopioon. Minulla on hyväpalkkainen kesätyö, jota teen 9 vkoa. Vastakkaisen sukupuolen edustajat ovat ilmaisseet mielenkiintonsa minua kohtaan.

Lyhyesti sanottuna, minusta tuntuu että elämä on asettumassa oikeille raitelle ja alan olemaan sujut itseni kanssa. Päätökset, jota olen tehnyt vaikuttavat oikeilta ja minulla ei ole paljon kaduttavaa. Olen opettelemassa rakastamaan itseäni ja tuntuu että itsenäistyn hyvää vauhtia. En malta odottaa että pääsen Kuopioon aloittamaan uutta elämääni. Vaikka puhun "uudesta elämästäni", se ei tarkoita että "vanha" ja "entinen" elämä olisi huono tai jättäisin sen kokonaan taakseni. Ehkä uusi luku tai uusi elämänpiiri olisi parempi sana...

En tiedä tuleeko kotiseutua, Narniaa, ikävä. Kavereita ainakin. Perhettä ja karvaisia myös.. Mutta se ei mua lannista, koska mulla on varmasti aivan hirveästi tekemistä ja puuhattavaa Kuopiossa ja yliopisto-opintojen kanssa. Uuden elämänluvun alkua odotellessa mie teen töitä ja vietän kesälomaa: uintia, aurinkoa, koiria, kalastusta..ehkä kerään vähän teeaineksia luonnosta?

Anyways, kaikki vaikuttaa olevan hyvin ja nyt mulla on energiaa kiinnostua kaikenlaisesta. Karppaus on hyvässä vauhdissa enkä tästä luovu. Uusi elämäntapa muutos on kuitenkin jo alkamassa: olen jättämässä shampoon. Tämä ei tarkoita etten pesisi hiuksiani. Kuuklettakaa "no poo", jos ette tiedä asiasta. Ite en jaksa alkaa selittää täs tarkemmin miten koko sydeemi toimii. Myös hiusten värjääminen itse tehdyillä väreillä kiinnostaa... Jos alan kokeilee, niin laitan kyl kuvia esille ja selostukset :)

NO niih.. Eiköhän täs ollu tarpeeksi. Tää tyttö lähtee saunaan!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.