IRC-Galleria

Sikki

Sikki

happiness only real when shared

Selaa blogimerkintöjä

aihSunnuntai 13.12.2009 20:57

niskat jumissa.
katottiin keikka parvelta ja oli muuten paljon mielekkäänpääkuin esim joutuacircle pitin uhriksi. ikäväksi lasi koroke oli ihan liian korkea ja aiheutti mm. mustelmia mahaan ja niskojen jännitystä kurkotellessa.

kahdelta loppui keikka, mutta meni iäsyys päästä vielä narikkaan puhumattakaan bussille. joka sitten lähti nenän edestä. siitä sitten kaikkien epätoivoisten miesten iskettäviksi mäkkärissä.

missä se taso oikeasti on vrt tampereella?
siis jätkien kohteliaisuus ja suomalainen vaiteliaisuus on tipotiessään. tekosyitä puhua haetaan materian ja tekojen kautta. typerää.
onko kyseessä vain halua ilmaista ja päästä esitelmöimään itseään kun nainen osoittaa kohteliaan vastavuoroisen kommentin?

äääh.
ronjalla joskus 4.45 about ja sitten nukkumatille. melkein. piti hypettää eka. ja joululahjailla ja pyytää anteeksi. puhumattakaan valittaa menomatkan pituudesta joka oli tuskainen lukiessa ruotsia.

nyt se oli toivotonta. olin lastenvaunussa. unenomaisessa tunteessa sitä alkaa inhoamaan lapsia. sitten aloin kirjoittamaan merkintää ja ne muuttuivat mielenkiintoisikssi objekteiksi.

täytyy sanoa että setti olitänä vuonna uuvuttava, mutta hatun nosto heresylle, revolutionille, art of:ille, new levelli, pussy tightille, trendkillille ja cemetary gatesille.

kakkos äänet olivat myös plussaa ja nosti hymyn huulille.

kiitos myös miran näkemisestä ja suskusta ja nythän meil on teko syy nähärä ku saan sen pipan takas.
jjjjaaaa ronjalle.

nyt: heidi-peipi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.