IRC-Galleria

SilverSwirl

SilverSwirl

Werewolf farmer

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

joyboots.fiSunnuntai 13.06.2010 07:10

Haksahdin taas ihastelemeen mekakorkeita korkkareita, ouuuh me wantz! Punaset ja mustat ja hopiaiset ja vihreät ja valkoset ja glitteriset ja kimaltelevat ja metallicinsiniset ja pitsiset ja ruseteilla ja nauhoilla ja kaaaaikilla koristuksilla.

Huppista ainiin, kello taitaa olla aika paljon! Hoksasin vain yhtäkkiä että onpa täällä kirkasta kuin päivällä ja tajusin että aurinko kurkistaa ikkunasta jo sisään. Tässä vaiheessa aamua se on jo korkealla täälläpäin. Ei ees väsytä, en tajunnu lainkaan kelloa.

Mmmm härskit stripparikengät... Tahtoo...

Äh piruvie tätä unirytmiä, ei sen näin pitäny mennä. Innostun puuhastelemaan kaikkea vasta keskiyön aikoihin ko koko päivä menee möllöttäessä, kuhan ensin nukkuu siitä osan. Onneksi on valosaa.

Ja yks tyyppi kanadasta luulee että suomessa on oikeasti jääkarhuja ja pingviinejä, se kysy että onko ja mie vastasin että toki. Ei hemmetti mikä hyväuskonen taneli, voin selittää sille ihan mitä tahansa. Ja oon selittänykki kyllä, hohhoo voi luoja... Se tahtois muuttaa joskus suomeen ja jos se sen tekee niin se tulee yllättymään xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.