IRC-Galleria

SinKid

SinKid

Madness lives in my heart not in my mind

Ou Mai Corsets!!!Lauantai 19.12.2009 03:33

Perkele on hyvä suomalainen sana kuvaan kaikkea niinkun eräässä "valon" artikkelissa oli piiiitkä selitys Perkele sanasta, Joten se käypi tähänkin ihan loistavasti.

JOTEN PERKELE kun haluun sellasii Maya Hansenin Korsetteja!!!!!!!!!! aaahhh.. ne on niin ihania, nättei, seductive kamaa että auuuts kipeetä tekee sydämmelle vaan kuolta niitä netistä.... mutta 200-300e on aika paljon rahaa ;___;

Jospa siel espanjassa eksyis vaikka niiden liikkeeseen <3___<3 ahahahhahahha!!!! ja jospa joku haluu ostaa sieltä mulle lahjan <3__<3 sais varmaan mun sydämmen siitä hyvästä omaksi XD sukupuolesta riippumatta hahahaaaa 8D

Yhen ystävättären kanssa ollaan kuolattu super halpoi ihan jees laatusen näkösii korsettei MUTTA vähän epäilyttää laatu HMM HMM... mulla on ihan tarpeeksi paskoi korsettei kaapissa jotak pitäs käydä fixauttaas.

Ja siinä vaiheessa kun kyllästyn tähän nykyiseen minääni niin tää tyttö häipyy viktoriaaniseen tyyliin. Vaikka mitäs vikaa tässä nykysessä on vähän sekava ja mixattu persoonallisuus yhtä jos toista.

jaa jo hyvää jouluu ja uutta vuotta kaikille en varmaan päivitä tätä ennenkun tuun takas Alicantesta tammikuussa.

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.