IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Snäp]

Snäp]

Tässä odotellessa...

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

05.12.2007Keskiviikko 05.12.2007 17:50

Siis, Tänään. Heräsin puol viis, mahtavan herätys kelloni soittoon -_- . Piru ko väsyttää vieläki iha helvetisti :S . Teijaki joutu herräämään siinä kuuenmaisa laittaan mulle hiuksia :)) nätit näistä tuli, tykkään kovasti :)) Aamu meni rattosasti vaikka kaikki pyöri ja hyöri vähä väsynneinä.
Kaheksaksi menin kuntotalole. KAHEKSAKSI AAMULA! :D ei siel ollu sillo vielä ko mopoja, niitten kans sitte istuskelin ja oottelin et muita tullee,siinä puol ysin aikana jouin töihin. Meikä,Ellu,Riikka,Perttu,Taneli,Aleksi ja Antti sielä kannoima kaikkia mukeja pöytiin ja teimä mehua ja jaoima lihapiirakat pöytiin ja mitä kaikkea. :D Sitte siinä loppu puolela meni vähä ootteluksi.
Kuite säikähimä vähä ko porukkaa alko lappaa. Viiesä minuutisa oli paikka iha täys ja joka puolela joku jtn puhuki. Opo laitto minut ja Antin vastaan ottammaan se kunniavieras pari (en ees muista niitten nimiä!). Aluksi jännitti hulluna, muttei se ollukkaan niin kamalaa. Ihan kivoja tyyppejä, ja Antti hoiti puhumisen..
Osala pojista oli puvut päälä, ja tytöt oli pukeutunu nätisti.Iha siis Ok homma...Sielä sitte meni kaikki niinkö pitiki. Mitä nyt tämä meidän krhmKAISAkrhm ystävämme jääty vähä lavala.. mutta ymmärrettäväähän tuo ;)) No kuiteski. Esitykset osa oli tylsiä. Mutta RAP (vaikka poikien vetämä oliki) oli kuite ehkä mahtavin!! :D Ruoaksi. Kylmä lihapiirakka. Juomana hirveän pahhaa mehua. :D Eli, huomaamme taas olevamme koulun yhteisessä tapahtumassa...
No kuite... Tanssiaki oli. :)) Pojila meni... Vähän... kovaa... Mutta hyvä vaan. Kiva että tanssivat. :D Oli iha mahtavaa. :)) Ja krhm. Koulun priimukset valssissa. Minä ja Erika. :DDDD
Lopuksi me jäimä kuntsikalle siivoomaan. Oppi vähä sieltäki judduja... Ja sieltä matka koulule, meni Marian kanssa jutellessa. :))
Tunnin välitunti, hmm... me vaan marian kans kiertelimä misä sattuu ja moitima mopoja. Oli hauskaa. :DD ja joo, en jaksa kirjottaa enempää. Et kiitos tästä.


PS. Kuvia ei välttämättä tule. Ettei ihmisille selviä, mitä siellä OIKEASTI on tapahtunu (kuvia tutkiessani, itellekki selvisi asioiden oikea laita :S ) :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.