IRC-Galleria

SoleSurvivor

SoleSurvivor

(puolalainen naiskuulantyöntäjä)

Blogimerkintä

- Vanhempi »

5 omituista tapaaniMaanantai 30.01.2006 14:40

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Eli tässä siis vastaus grillerin haasteeseen:

1. Biisien jauhaminen. Jos johonkin tilanteeseen (yleensä haikuun,alakuloon jne.) löytyy sopiva biisi (tähän pätee myös joku ihan uusikin biisi johon rakastun), minulla on kanssaihmisten mielestä jopa rasittavakin tapa laittaa biisi repeatille ja jankata biisiä tuntitolkulla. Jos olen yksin, tapana myös lähettää biisiä ystäville ja varmistaa että heillä varmasti palaa siihen käämi:)

2. Torkuttaminen. Ennätys 3 tuntia, jolloin kännykkä on pärissyt joka 5 minuutin välein ja joka välissä olen ollut täysin sikeässä unessa..

3. Juoksuhimo. Ylimääräisen stressin purkaminen onnistuu ihan mainiosti, kun lähtee juoksemaan pää soikeana hikilenkille. Kun sitä stressiä tuppaa olemnaan jatkuvasti, voi vain päätellä mitä ihmispololle tapahtuu:D

4. Myötäeläminen. Jos en tarpeeksi saa stressiä ja huolia omasta elämästäni aikaan, kannan sitten huolta tuttavista, ystävistä, niitten ystävistä jne..ja siinä ohella onnistun järjestämään kaikenmaailman ihmissuhdekriisejä.

5. Jatkuva kiima.


Haastan: lazysod, ZenWytch, wallewilo, lavender, jemo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.