IRC-Galleria

YKA (Y)Torstai 15.11.2007 16:14

Koulu tyhjennetty Ylivieskassa pommiuhan vuoksi


(KP)
Ylivieskassa Jokirannan kuolu on tyhjennetty tänään iltapäivällä oppilaista ja opettajista. Tyhjentämisen syyksi on kerrottu pommiuhkaus.

Jokirannan koulussa opiskelee 555 oppilasta. Opettajia koulussa on viitisenkymmentä. Koulu sijaitsee Kaisaniemen alueella Ylivieskan keskustan tuntumassa useissa eri rakennuksessa.

Muutama päivä sitten kirkkonummelaiseen Kirkonharjun yläasteeseen kohdistuneet kaksi uhkausviestiä lähetettiin Ylivieskasta. Viestien lähettäjiksi on tutkinnassa selvinnyt kaksi 15-vuotiasta ylivieskalaista koulupoikaa.


UUDEMPI :
Ylivieskassa Jokirannan kuolu on tyhjennetty tänään iltapäivällä oppilaista ja opettajista. Tyhjentämisen syyksi on kerrottu pommiuhkaus. Netissä olevassa uhkauksessa uhataan kaikkia Jokirannan kouluja Suomessa. Samannimisiä kouluja on muuallakin kuin Ylivieskassa.





UUDEMPAA UUTTA:

Ylivieskalaispojan nettiuhkaus tyhjensi yli 500 oppilaan Jokirannan koulun

(KP)

Ylivieskalaisen 14-vuotiaan pojan uhkausviesti Suomi 24-nettisivustolla aiheutti Jokirannan koulun tyhjentämisen Ylivieskassa torstaina iltapäivällä. Poliisi sai ilmoituksen viestistä kello 13 ja tyhjensi koulun välittömästi.

Suomi 24 -palstalla oli ollut 14.11.2007 klo 11.26 nimimerkillä sturmgeist69 tehty kirjoitus, jossa kirjoittaja aikoi tehdä iskun Jokirannan koululle.

Poika tavoitettiin nopeasti kotoaan ja hän on alustavassa puhuttelussa kertonut "pilanpäiten" tehneensä kirjoituksen internetiin. Alaikäisyytensä vuoksi poika ei joudu rikosoikeudelliseen vastuuseen teostaan, mutta muita seuraamuksia hänelle on mahdollista tulla. Myös korvausvaatimusten esittäminen on mahdollista tehdä.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.