IRC-Galleria

Sorin

Sorin

Kaikkien puolustaja

Selaa blogimerkintöjä

Ei perkele saatanaPerjantai 15.05.2009 22:58

Okei on yks mies. Afgaani mielipide pakolainen. Se on semmonen tyyppi et huhhuh. Varmaan on pahempiaki tyyppejä, mut paskimmasta päästä. Ensiks vaikka. Se on saatananmoinen varas. Se pölläs kerranki sairaalan näytteen ottohuoneesta tussin jol niille näitte purkeille kirjotetaan. Ku se asu tääl ni se roudas tänne ain jotai kännyköit. Hienoi ja kalliit ja mitä se kävi päivisin tekee? Katusoittamassa. Varmaan kuule tienas niin paljon et osti ne ihan itte. Tais joku kellokin tulla kerran. Selväähän se on et se varasti kamaa. Niinhän ne poliisitki sano ku oli yks poke saanu sen kiinnikki. Mutta liekö ollu tarpeeks todisteit.

Seuraavaks. No on patologinen paskanpuhuja. Kerran ku sen känny meni vahingos päälle baaris, niin kuuli ku se selitte jollekki naiselle et hän on kiinalainen chong, sinkku, asuu yksin ja kaikkee. Myöhemmin ku tiedusteltiin nii eihän hän ollu ees baarissa käyny. Eikä ollu muuten ainoo kerta. Valenimiä ja kansallisuuksiahan se käyttää ku se naisia huijjaa. Erityisesti se tykkää naisista joiden miehet on kohdellu niitä huonosti. Niille se voi esittää jotai ritarii ja kylhän kaikki uskoo. Sen verran vakuuttava paskanpuhuja se on et sossun täditki on ihan polvillaan tukia myöntämässä. Mikään ei myöskään ole ikinä hänen vikansa eikä hän tee mitään pahaa. Hänhän on täydellinen. Jos sille jotai sanoo niin se suuttuu, kieltää ja syyllistää. Viimeseen saakka. Paskaa se kuitenki muista puhuu ku tilaisuus tulee. Heti on ummet ja lammet lavertelemassa perhetukeen kuinka huono äiti mun mutsi muka on. Sen se kyl kieltää et se kävi täällä luvatta. Tunkeutu meiän kotiin. Eikä meil kyl oo todisteitakaan. Jotain se täältäki on kyl pölliny. En ny muista mitä. Oiskoha ollu joku sormus tai kännykkä.

Huumeita se on kanssa diilannu. Poliisin vasikkanaki ollu. Meki löydettiin sen taskusta joskus aineita. Ja sehän on kyl sellane raukka et poliisin edes se lavertelee kaiken muista, ei siks et ois hyvä tyyppi vaan siks et on niin raukka.

Yks tapaus oli. Ku yhel nuorel naisel ei yöl ollu rahaa bussilippuun. No meiän ritari lainas. Itiksee ku ne pääs ni tää ritari sit rupes vaatimaan rahojaan. No muija ei viittiny kahta kymppii antaa yhest bussilipust. No meiän hyväntekijä sit päätti et jos ei rahalla niin maksu hoidetaan sit seksil. Nainen tajus aika pian et pakoo kantsii juosta, mut ei päässy. Se sai sen kii, kaato maahan ja hakkas. Onneks ei sen enempää ku ohikulkijat huomas sen.

Lopulta se pääty linnaan. Mut ei ennen seuraavaa juttuu. Se tapas jonku muijan baaris. Ne kai veti jotai kamaa. Sit ne meni sen muijan kämpille, jos meiän sankari raiskas sen. Oikeudessa hän ei tietenkää ollu tehny mitään pahaa eikä mikään OIKEESTAAN ollu hänen vikansa. Sai se sitte vuoden tuomion ja vähän ehdonalasta perään. Linnassa sai hankittuu lihaksii ja uusii kontaktei. Nyt se sit asuu tos meiän lähel ja sama meininki jatkuu. Polkupyöriä sil oli kaks jo ja sossu kustans kolmannen. Onneks ei oo tarvinnu sen naamaa katella enää aikoihin. Mut nyt se mulkku hakee mun siskon huoltajuutta! Voi vitun vittu. Katois vaa johki perseeseen mut ei. Jotai naisia silla on taas kierrossa ja varmaa ihan sen lumoissa. Oijoi. Toivottavasti se joku päivä sais noilta kontulan natseilta mitä ansaitsee..


HUOM: tätä ei pidä ottaa uhkauksena vaan tää on tämmöstä vittuuntuneen tyypin vuodatusta vaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.