IRC-Galleria

Sorin

Sorin

Kaikkien puolustaja

Selaa blogimerkintöjä

24.09.07 11:52 <gothicfly> Container oli aivan paska...siinä on henkilö johon on koottu ikäviä/vaikeita asioita. Transsukupuolinen jakomielitaitinen. Kuvaustapa henkilöstä on karu ja iljettä. Elokuva koostuu siitä kun naisen monotoninen ääni puhuu läpi filmin. Melkeempä muuta äänimaailmaa ei elokuvasta löydy. Elokuvassa kuvataan kaljuuntuvaa keski-ikäistä miestä joka tekee kaikkea hölmöjä juttuja, likaa/roskaa ja joskus nuorta naista. Heti elokuvan alettua tuli sellanen fiilis että "eikai..eihän...EI!"
24.09.07 11:58 <gothicfly> elokuvan aikana fiilikset oli että "hohhoijaa" ja "ei hitto" sekä "anteeksi kulta kun vein sut tänne". Elokuvan jälkeen "tätä ei kenenkään pitäisi joutua näkemään" ja "onneksi tämä ei varmasti päädy laajempaan levitykseen". Niin tekotaiteellisen paska elokuva oli että olisin katsonut mielummin vaikka amerikkalaisen teinikomedian tai tuojottanut seinää. Ainoa mikä esti ihmisiä lähtemästä kesken pois ole se ettei uskaltanut kun elokuvan äänimaailma oli niin hiljanen eikä mitään "taukoja"
24.09.07 12:00 <gothicfly> ollut jolloin oisi hyvin voinut livahtaa pois. Todellinen pohjanoteeraus tältä ohjaajalta. Jos ette halua pilata käsitystänne hänestä älkää katsoko tätä elokuvaa!
Lukas Moodysson - Uudet kommentit:
24.09.07 12:04 <gothicfly> Jos haluatte kiduttaa itseänne saw tyylisillä elokuvilla tai pidättä hidastempoisista mitään erikoista tapahtumattomista elokuvista tämä ei silti ole teitävarten. Vain jos mitäänsanomaton, äärimmäisen tylsä, tekotaiteellinen paska kiinnostaa niin kannattaa käydä katsomassa. Toki elokuvassa tuli esille erilaisia teemoja mutta ne oli niin huonisti esitettyjä että parempaa antia tarjoaa lähes mikä tahansa elokuva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.