IRC-Galleria

Sorrow_Girl

Sorrow_Girl

Liikaa tyhjäpäit, liian vähän todellisia ihmisiä. Tämä on totuus eikä ole mun ongelma, jos se kirpasee, etkä totuutta kestä.
-Mari-
Koputin Mikaelin ovelle. Jouduin odottamaan pienen hetken, kunnes hän tuli puoli pukeisena avaamaan. Katsoin häntä hetken aikaa mykkänä. Miten hän voikaan näyttää aina niin syötävän hyvältä. Tekisi mieleni syödä hänet suihini, eikä antaa kenenkää toisen naisen enää koskeakkaan häneen. Mikael olisi minun. Hänen seurassaan unohdin Mirandan melkein kokonaan. Mikael huomasi, että minua vaivasi jokin. Kerroin hänelle Mirandasta. Mikael vain tuijotti minua hetken hiljaa.
'Mitä sanoisit, jos kertoisin Mirandan olevan Danielin kämpällä. Ehjänä, turvassa ja aivan täysissä järjissään?' Katsoin Mikaeli silmät suurina. Hän taisi narrata. Naurahdin ja Mikael yhtyi nauruun.
'Lasket kai leikkiä? Eikö niin? Olen vain tainnut liikaa puhua sinulle sisarestani ja kaikesta.' Käperryin Mikaelin syliin, enkä nähnyt hänen synkeää ilmettään.
'Niin, laskin vain leikkiä. Enhän minä tunne Mirandaa.'
Lepäsin siinä Mikaelin sylissä pienen hetken aikaa. Illalla aloitimme työt. Kameramies tuli, maskeeraaja ja äänimiehet. Elokuvan tekeminen voisi jälleen jatkua. En saisi antaa minkään häiritä asentoja, ilmeitäni. Ajatukset piti kokonaan tyhjentää. Muuten ohjaaja pulittaisi kaiken tilistäni. Jos yksikin kohtaus menisi pieleen enää, menetetyt rahat menisi minun pussista. Ja minulla ei olisi tällä hetkellä varaa sellaisiin menetyksiin. Erotiikka ala oli katala.

-Miranda-
Kun heräsin muutaman tunnin jälkeen, kuulostelin ääniä. Mitään ei kuulunut. Mietin mihin Mikael oli lähtenyt. Kaiketi hän olisi Marin seurassa taas. Minua toisaalta eniten tällä hetkellä harmitti se, kun en päässyt kouluun. Jäisin jälkeen muista. Mutta onneksi nyt toisaalta oli perjantai. En jäisi paljoa jälkeen. Ellei Daniel päättäisi pitää minua pitempää täällä vankina. Minulla ei kyllä toisaalta ole hänelle mitään sanottavaa. Minun ei tarvitse puolustaa tekemisiäni. Tein niin kuin siinä tilanteessa parhaaksi näin. En minä olisi silloin pystynyt huolehtimaan pojastamme. Olin aivan liian nuori. Ja vanhempani ei todellakaan olisi iloinneet lapsenlapsesta. Vaikka nyt intoilevat sellaisen perään, silloin he eivät olisi pitäneet ajatuksesta. Ei yhtään. Sehän olisi pilannut heidän maineensa. Toinen tyttäristä saisi lapsen, eikä edes avioliiton sisäisesti. Voi mikä häpeä olisikaan. Pyöritin silmiäni ja päätin kierrellä vähän. Voisin käydä suihkussa ja katsella, jos löytyisi vaihtovaatteita. En voisi viettää aikaani koko ajan samoissa vaatteissa.
Nousin ylös sängyltä ja kävelin kaapin luokse. Siellä ei ollut oikein mitään vaatteita. Pengoin vähän kaapin pohjalta ja löysin pussin. Tutkin sen sisältöä ja tajusin. Siinä oli minun tavaroita jotka olin jo ajat sitten unohtanut. Daniel ei palauttanut niitä koskaan.
Onneksi pussista löytyi edes jotaki vaihtovaatteita. Ei sellaisia mitä iha joka päivä käyttäisin, mutta sai luvan kelvata hätävarana. Voisin kysellä myöhemmin Mikaelilta, josko kämpästä löytyisi jotaki vähän käytännöllisempiä vaatteita. Mutta nyt painelisin suihkuun ja rentoutuisin niin hyvin kuin tässä tilanteessa edes pystyin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.