IRC-Galleria

Speranza

Speranza

Elämä rullaa eteen päin omalla painollaan eikä sitä tarvitse työntää

miks mä saan aina kärsiä.Keskiviikko 06.09.2006 12:55

Nytkin olen flunsassa, äiti sano aamulla et muahan täytyy kohta käyttää lääkärissä jos tuo yskä ei lopu :s tiiä sitä vaikka olis keuhkoputken tulehus.

Kohta tai kohta on jo talvi ja näkee kuinka maa saa valkoisen peiton päälleen, sen alla sitten ollaankin seuraava puoli vuotta. Onhan tässä välissä syksykin, joka on kerinny alkaa iltojen pimentymisien myötä ihan mukavasti, varsin jos ajaa jostakin yheksän jlkeen pyörällä kotiin, huomaa kuinka pimeetä voi olla. Syksy on sitten kaunsiat aikaa, lehdet vaihtavat ensin väriä ja sitten ne jo tippuvatkin maahan :/ Niiden seassa on hauskaa kahlata ja ajatella miltä tuntui lapsena sukeltaa ja uida kasoissa kuten Roope-setä tekee rahonjensa kanssa. Tosin ei se sukeltelu aina ollut mukavaa, sen huomas vasta kasasta noustua, kun lehdet oli kosteat ja jäi vaatteisiin kiinni.

Talvisin hypittiin lumikasoihin, eikä äiti oikein tykänny siitä, koska vaatteet hais ihan kissan pissalle.... meistä se oli hauskaa, siis se hyppiminen, ei kai kukaan tykkää jos vaatteet haisee kisunpisulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.