IRC-Galleria

Ssn

Ssn

If you can't handle me at my worst, you don't deserve me at my best.

07112007Torstai 08.11.2007 00:47

Nyt ei ainakaan tarvii Suomen kansan vähään aikaan valitella mistään turhista.
Tuskin kovin moni tän jälkeen vähään aikaan alentuu valittamaan esimerkiks ulkonäöstään.
Mietin vaan miks pitää odottaa kunnes tapahtuu jotain näin kauheeta, ennenku asioiden eteen tehdään yhtään mitään. On ihan turha enää miettii asian tiimoilta mitään sellasta, mille me ei voida enää mitään.
Toivottavasti se ampuja selvii hengissä. Ei, sen takii että tuntisin sitä kohtaan jotain myötätuntoo, vaan sen takii että kuolemalla se pääsis liian helpolla. Aika raukkamaista ensi tappaa kaheksan ulkopuolista ihmistä, ja sit yrittää tappaa viel ittensä.. Ottais ny edes vastuun teoistaan.
Sen yksinäisyyden ymmärtää, muttei sitä tapaa millä tää ampuja itteensä ilmaisi. No, enää ei ainakaan kenenkään tarvii todeta missään asioissa, ettei meillä täällä pienessä sievässä Suomessa vois yhtälailla tapahtuu kaikkee kauheeta, niinku muuallaki.
Niinku jo äikän puheessaniki mainitsin, meiän nykypäivän yhteiskunnas panostetaan liian vähän varsinki nuorten henkiseen hyvinvointiin. Kaiken lisäks täällä ollaan sokeita, eikä oteta asioita tarpeeks vakavasti. Varmasti joku oli huomannu ton ampujan pahan olon ja omituisen käytöksen. Siltikään kukaan ei ottanu sitä vakavasti, ennenku vasta nyt ku on jo liian myöhästä kaikelle.
Ottakaamme siis opiks tästäki tapauksesta. Teko oli väärin, mutta koko vastuuta ei voi kaataa ampujan niskaan. Tottakai se ite paino sitä liipasinta ja tappoi 8 ihmistä, mutta täytyis myös ottaa huomioon taustalla vaikuttavat tekijät. Asioilla on aina monta puolta..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.