IRC-Galleria

Saatanan paska asuntoyhtiöPerjantai 28.04.2006 12:04

Mä en siis voi KÄSITTÄÄ!!! Ja oon vissii aikas vitun idiootti kun oon suostunu ottaa kämpän, jota en edes päässy kattoo ennen muuttoa ja kun menin sitä kattoo just ennen ku kamoi alettiii roudaa sisään niin mitä V I T T U A!?!?!?!?!?!?

Kämpän katosta kohdista, joihin tulis lamput, roikkuu piuhoja, joissa ei oo sokeripaloja, eikä MITÄÄN millä lampun sais pysyy katossa (pitää saatana ite poraa!!) Kämppää ei ole ollenkaan siivottu!! Pölyä paljon, hiekkaa... Kaapit aivan paskaset, jääkaappi ihan hirvee sisältä... varastossa on edellisen kamoja, olohuoneesta puuttu ovi, saranat kyllä löytyy..........!!! Ainut hyväkuntonen olli kylppäri... tää on siis jo pohjanoteeraus.

Kämppä on kuulemma käyty tarkistamassa kun asukas vielä asui asunnossa eikä ollu viel siivonnu tai siirtäny kamojaan!!! Soitin yhtiölle asiasta niin mikä on vastaus?!?!?! "Yleiseen tasoon verrattuna asunto on ihan hyvässä kunnossa!" Vittu se oo ees nähny koko kämppää kun ei oo tarkastaja niin miten se voi sellasta ees sanoo??? En haluis todellakaa nähä niit kämppii jotka on "yleiseen tasoon verrattuna" IHAN VITUN PASKASSA KUNNOSSA!!!!

Se on selvää, et kun mä tosta kämpästä lähden, en sitä siivoo, miks mä välittäisin tulevista asukkaista kun ei mustakaan välitetä, annetaan paskan kiertää!!!

Jos mulle soitetaan perään etten oo siivonnu ni saatana sanon sille #%@#%&:lle että "YLEISEEN TASOON VERRATTUNA KÄMPPÄ ON IHAN HYVÄSSÄ KUNNOSSA!!!!!!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.