IRC-Galleria

Staskiewicz

Staskiewicz

Läskipää

DeChanelin huudatus..Maanantai 30.01.2006 19:27

1. Joskus esitän vieraille ihmisille alussa yksinkertaista, jotta näkisin kuinka he reagoivat kun tajuavat, etten ole idiootti blondi. Saan tästä suunnatonta mielihyvää.---- Joskus leikin viisasta joten se on vissiin sama asia ku oon ehkä vähän valopää.. Check!

2. Jos huomaan tulevani riippuvaiseksi jostain, on minun vakuutettava itseni siitä asiasta, että en ole riippuvainen ja oltava ilman tuota kyseista asiaa.---- En tätä koskaan ole koittanut tai jos oon niin siinä pahasti pahasti epäonnistunut! Koitetaan lähipäivinä..

3. Jos esim. minun pitää päättää kahden asian välillä, enkä pysty välttämättä heti ratkaisemaan kumpi on se "tärkeämpi", lyön vetoa, että jos esim. kerkeen seuraavalle tolpalle ennen tuota punaista autoa, niin sitten teen näin.--- Teen samaa mutta heitän asiasta kolikkoa
mut kumminki asiasta päätän toisin, eli siis turhaa koko kolikonheitto! Check!

Nämä onkin aika henkilökohtaisia juttuja nää paljastukset.

4. Analysoin ohikulkevia ihmisia ja mietin minkälaista elämää he viettävät. Koen olevani hyvä ihmistuntija ja on mielenkiintoista pohtia toisten elämää.----Analysoin ihmisiä: Ruma=paska elämä, kaunis=hyvä elämä.. eli siis olen todella syvällinen ihminen.. Check

5. Jos jokin asia pelottaa minua, joudun kohtaamaan sen väkisin vain todistaakseni itselleni, että en ole heikko ihminen. ---En pelkää mitään.. enpä!! Hämähäkkejä pelkään siis sellasia isoja mitä näkee leffoissa.. Vaikka kuinka yritän itselleni sanoa että ne on kilttejä niin mun mieli ei kuuntele.. Eli tätäkin joudun yrittämään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.