IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

JepsMaanantai 12.12.2005 13:28

Hitto ku toi aika menee nyt nopeeta. Enää reilu viikko koulua ennen joululomaa. Joskin on kyllä lähes täys jakso meneillään. Tietysti ykkös koodi vapaana, joka tarkottaa sitä et mulla on ma, ke ja to hyppytunnit. Kuitenki muutama kohtuullisen helppo aine täs jaksos, onneks. Luovaa kirjoittamista ja koodausta muunmuassa. Vanhojen tanssit kyl tasottaa hieman tätä jaksoo. 11 tanssii pitäs oppii helmikuuhun mennessä. Kova urakka, mut kaippa tästäki selvitään.

Nyt kyllä voi pistää uuden rastin "nyt on kaikki nähty" -listaan. Sain eilen mutsilta pikkujoululahjaks kravatin, joka "soittaa" joululauluja ja välkyttää pientä punasta lediä. Toi on kyllä kieltämättä aika katu-uskottava. Ainoo vaan et jos toi alkaa soimaan ni sitä ei saa millään sammumaan. Kiva ku jossain reksin puheen aikana alkaa soimaan. Voi olla et menee naama hieman punaseks. Nooh, eniveis, joulujuhlaan toi on pakko laittaa.

Kone on vieläkin aukinaisena tossa. Pitäs jaksaa laittaa toi toinen kovo kiinni ja koppa samoin. Ei oikeen oo innostusta. Nyt koneella ei oo oikeen ollu tarvetta tehä mitään. Kuhan nettiä käytän. En oo ees ircciä ja mesee jaksanu avata. Kaippa sitä kohta alkaa sit taas irccaamaan oikeen urakalla, että saa kiintiön täyteen (Hope not).

Nyt vois alkaa valmistautumaan tohon ruokailuun ja sen jälkee häippästä takas kouluun. Enkku ja ohjelmointi viel jäljellä. Dataus menee ihan älyttömän nopeesti, ku siin on olevinaan jotain haastetta. Joulurauhaa päälle maan.

- Tuukka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.