IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

Jees poksTiistai 22.11.2005 19:43

Lukio on sitten mukavaa aikaa. Tänää taas yks niistä päivistä ku on aivan liikaa läksyjä. Ei millään jaksa riittää innostus noihin kaikkiin. No pitää vaan jaksaa puurtaa, jos vaikka lukiosta pääsis kolmeen vuoteen pois. Hyvät mahollisuudet siihen vielä on. Ei oo viel ees yhtään nelosta todistukses.

Taas tuli todistettua kuinka sairaita ihmisiä on olemassa. Varsinkin ircissä. Suosittelen lämpimästi tarkastamaan kaikki linkit mitä sieltä eteen tulee. Ei oo aina kaunista katteltavaa perkele. Taas tänää tuli eteen yks todella kyseenalainen sivusto, joka melkein onnistu saamaan mut oksentaa. Hyi v***u. En aio kyllä kyseistä linkkiä kenellekkään eteenpäin tässä antaa, ihan vaan hyvää hyvyttäni.

Tänään taas vihdoin koris vuoro. Pitäs vaan vetää enemmän heitto treeniä, eikä vaan pelailla. Muutenki alkaa porukka kyllästymään (!?) korikseen, ku ihmiset vaan vähenee ja vähenee. Viimeks oli huimat 3vs3 pelit, vaikka joskus meit on ollu jopa 12 siel. Itte en kyllä pystyis jättämään yhtään kertaa väliin. Liika koukussa kyseiseen lajiin. Ohan se kyl hieman ykstoikkosta ku samat naamat vastassa joka päivä. Ku on vuoden pelaillu samalla pikku porukalla, ni kaipais hieman vaihtelua. Jos vaikka sais meijän porukan suostuletuu pelaamaan Punaportin Bluesia vastaan. Ja ne tietysti suostuteltua samaan matsiin. En oo kyl hirveen selvillä onko tossa nelos divarissa jotkut eri säännöt ku koris liigassa, mut sen ainaki tiedän et PuB on joutunu vetää monta matsia vaan neljällä pelaajalla. Turpaan on tullu. Yllättäen. Vois kokeilla, jos ne vaikka ottais mut viidenneks pelaajaks, jos ei muita saa.

Mut nyt jatkamaan tota enkun kappaleen kääntöä. Rauhaa päälle maan.

- Tuukka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.