IRC-Galleria

Auto huoltoon ja pois - tai sitten eiTorstai 27.10.2005 18:48

Noniin .. Lyhyt tarina auton huollatuksesta Järvenpäässä. Automajor Ky:tä en voi suositella enää kenellekkään.

Kaikki alkoi tämän viikon tiistaina soiteltuani heti aamusta 08:10 huoltoliikkeeseen. Ystävällinen täti vastasi ja tieduteli mitä mahtoi olla huolenani. Selitin "autoani" (daihatsu applause) vaivanneen käyntihäiriö, joksa sammutteli kaaraa aina risteyksissä ja aiheutti harmaita hiuksia. Puhelimessa sanottiin nätisti, että tänään (tiistaina) ei ole enää aikaa, mutta että tuo auto keskiviikoksi klo 12:30, niin saadaan homma kasaan.

Keskiviikkona auto viety ja kaiken piti olla hyvin. Puhelimessa ollut täti sanoo, ettei autokinppuun päästäkkään heti, vaan paikalla on ruuhkaa lumisateiden takia. Tiedustelin, mikä mahtoi olla arvioitu kestoaika, niin minulle todetaan, että tänään valmista. "Huomenna on jo uudet ongelmat..." Jäin siis odottamaan soittoa. Sieltä ei vaivauduttu ottamaan yhteyttä, vaan minä hätäisenä jätkänä soittamaan ja kysymään, että eikö teillä mene liike jo kohta kiinni.. Aikataulut kuulemma lirivät yhä, eikä auto valmistuisi -huomisiin!.

Nyt tänään soitin hetkisitten liikkeeseen ja tiedustelin huollon nykytilaa. Liike kun lopettelee hommat klo 16 aikoihin. Taas sama täti puhelimessa ja kehtaa pokkana sanoa, että "toi meitin jani ei ole ehtinyt juurikaan vilkaista sitä.. taitaa olla yksikkö ongelma".

Perkeleen perkele. Huomautin jo nyt 1 päivän myöhässä olevasta huollosta, alunperinhän kaikki piti olla valmista jo ke iltana. Kuuluu hiljaisuutta ja sitten jatketaan lumen syyttämistä. "Kun on pitänyt noita renkaita vaihtaa..." Huomautan tähän tädille, että eikö kyseessä olekkaan huoltoliike, vaan rengasmyymälä. .. Nyt pitäisi taas kaikki sitten olla kunnossa huomenna. Jään mielenkiinnolla odottamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.