IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Uusi yritysKeskiviikko 26.10.2005 17:47

Tähänhän saa ihan oikein kaksi kertaa ( ja luultavasti enenmmänkin ) päivässä kirjoittaa tilityksiään. Kyllä nyt nappaa. Ihan ensimmäiseen kirjoitteluuni sain jo jopa kommentin. Taattua Irc-galleria tasoa :)

Tätä kirjoittaessa odottelen juuri autohuoltamon soittoa.. olen ruokkinut akvaarion kalat ja hakenut kurillaan paria avoinna olevaa duunipaikkaa. Josko saisi vaikka "palkankorotuksen". Illalla tiedossa lisää Krav Magaa, tasokokeet lähenevät. P-4:sta lähdetään hakemaan.

Tätä kirjoittaessa muuten huomaa, mikä viehätys koko blogi-hommalla oikein on. Tähänhän voi jäädä koukkuun. Pelottavaa, että tulee tarve tilittää paikkaan, jossa ihan kuka tahansa urpo voi tulla näitä lukemaan. Onkohan tämä jokin narsismin muoto?

Nyt kauppaan hakemaan pakettia nakkeja..

Nyt on sitten kaikkea elämässä..Keskiviikko 26.10.2005 04:31

kun on päässyt kokeilemaan tätäkin toimintoa. Kahtotaan jaksaako tänne alkaa mitään tilittämään. Se selvinnee tulevaisuudessa. Jotenkin mä olen varma, että jos plogin käyttö on yhtä yleistä, kuin mun halu uusia kuvia tänne ( 1krt/vuosi ), niin voi mennä aika hukkaan koko homma.
- Vanhemmat »