IRC-Galleria

LOL = LOVELY OR LONELYTiistai 13.05.2008 19:57

Musiikki soi, dataan, kaikki on siis täydellistä. Tai ainakin melkein. Minua väsyttää. Onneksi huomiseksi ei ole mitään läksyjä, tai mitään muutakaan erityistä. Viimeinen koekin oli tänään, aika täydellistä. Huomenna mennään tukariporukalla pitsalle koulupäivän aikana. Sekin on aika täydellistä. Huomenna alkaa yhdeksältä koulu. Jee. <3 Saan nukkua pitkään. Pitää käydä illalla suihkussa, ettei tarvitse aamulla herätä ihan suihkua varten.

En tiedä oletteko huomannut, mutta tuo otsikko ei sit liity usein siihen yhtään mitä minä tässä höpötän. Olen kova höpöttämään. Höpö höpö jne. Tänään oli koulussa väittely. Pelotan kaikki tiehensä, kun sanon, että aiheeni oli se, että homoseksuaaleille pitäisi suoda adoptio-oikeus Suomessa. Olin siis sen kannalla, että pitäisi. Oli mielenkiintoinen väittely kylläkin.

Mä oon tässä pohdiskellut asioita (Kyllä, minäkin pohdiskelen joskus) ja olen tullut siihen tulokseen, että ihastumiset sun muut jutut on niin tyhmiä. Kyllä, itsekin olen ihastunut ja se on kaameaa. Miksikö? Koska tiedän, että en koskaan tule saamaan kyseistä henkilöä! Eikö olekin ihanaa? ^^ Mutta, sitähän se elämä on.

Bye taas toistaiseksi~.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.