IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

voi niitä miehiä ..Tiistai 20.02.2007 22:16

Nainen ratissa

Olin eräänä aamuna ajamassa Länsiväylällä, kun satuin katsomaan sivulleni. Siellä ajoi joku nainen upouutta Bemaria. Kaahasi ainakin 120 kilometriä tunnissa. Samalla hän meikkasi itseään kaksin käsin, kasvot kiinni taustapeilissä ja ohjasi autoa kyynärpäällään. Voitteko kuvitella!!

Vilkaisin hetkeksi tien suuntaan ja kun katsoin naista uudelleen, niin eikös hän ollut juuri tunkemassa minun kaistalleni. Samalla se jatkoi paklaustaan niin kun mitään ei olis tapahtunut.

Minä säikähdin niin, että tiputin matkapartakoneeni kinkkuvoileivälle, jota pidin vasemmassa kädessä. Siinä paniikissa mikä syntyi, kun yritin väistää sitä helvetin ämmää ohjaamalla rattia polvellani, kännykkä tietysti tipahti leuan ja olkapään välistä kahvimukiin jalkojeni väliin.

Tulikuumat kahvit roiskuivat munille. Sattui niin saatanasti, että huusin ääneen. Sillon minulta putosi tupakka suupielestä, joka poltti reiän papereihin, joita matkalla kiireelliseen kokoukseen yritin vielä käydä läpi ja täydentää. Sekä tärkeä puhelu jäi kesken!!

Miksi helvetissä naisia yleensäkään päästetään auton rattiin??!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.