IRC-Galleria

Himassa, venaan vapaita!Perjantai 03.10.2008 21:52

Istun koneella ja kelaan mennyttä sekä tulevaa! Tuntuu kuin aika juoksisi jo kohti lumiverhoa ja kylmiä aamuja..
Mopolla ei enään ole kauaa menoaikaa, kun alkaa olemaan jo niin helvetin kylmä. Tosin mä odotan innolla, että saan lumilaudan alle ja tunnen kylmän viiman käyvän poskillani, kun laskettelen rinnettä alas!

Pari viikkoa on vene ollut jo telakalla ja meno on ollut kyllä sen mukaistakin.. Rahaa palaa ja aikaa vielläkin enemmän! Naiset tykkää, kun poijaat istuu paatissa syksyt ja talvetkin, vaikka ei ole vettä halmeillakaan! Eetu-Koiran ja minun ensimmäinen itsenäinen veneen nosto meni odotusten mukaan! Oli ilo nähdä kuinka homma luonnistuu niin sanotusti amatööreiltä!
Veneemme kaipasi hieman pientä laittoa, josta johtuu tämä syksy-talvi veneretket. Olemme karsineet veneen aivan loppuun ja jokainen uusitaan tai jorjataan tavalla tai toisella, jotta ensi keväänä ei tarvitse kuin laskea paatti lammikkoon ja antaa kaasua!

Sitä odotellessa! Niin ja jos jollain on epäkesko hiomakone, niin voisko millään lainata??

Ensiviikko onkin hyvin mielenkiintoinen ja ressaava, vaikka onkin vapaata, toivottavasti edes jollain tavalla saan maksua putoamaan. Pitäkää minulle peukkuja, en oikeasti ole paha ihminen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.