IRC-Galleria

Sunlight-Lady

Sunlight-Lady

i will not run this sircle anymore!

Voi että.Perjantai 16.10.2009 20:05

Joskus on päiviä jolloin ei suju.

Toisinaan ihmettelen miten tähän pisteeseen jouduin. Kiertänyt vähän siellä täällä oppimatta oikeastaan mitään. Koen olevani joskus palasina oleva palapeli, jota vastaantulijat vuorollaan yrittää koota. Jokainen saa jonkun palan johonkin kohtaan. Ikävää vain että itse en osaa koota mitään oikeastaan. Arvauspelillä mennään..

Se kliseinen tarina missä "rakastutaan" toiseen ja petytään pahimman kerran. Menen elokuviin rakastamani miehen kanssa ja tulen yksin ulos. Elokuvalla olikin surullinen loppu. Kielikuvat ovat tietenkin vain tyhmiä varten mutta kukaan ei väittänytkään minua viisaaksi.

Näyttämisen halu. Aah, mikä tunne jos siinä onnistuu. Onnistuisin näyttämään että en ikävöi sinua. Mutta silti jotain puuttuu. Tarvitsen siis vain tunteen siitä että olen kaunis ja että joku on lähelläni (ainakin yhden yön). Nautin kenties vapaudestani mitä se ikinä tarkoittanee..

Voi tätä likaisuuden tunnetta. Joskus tarvitsen tunteen olevani hyväksytty ja lämmöllä ympäröity, mutta hinta on kallis. Ei sillä että rikkoutuisin pahemmin tai paremmin mutta jotain puuttuu. Mies vieressäni on varsin fiksu, jopa hänen nimensä muistan. Hän jopa sai minut nauramaan ja nauttimaan ajastani sinkkuna. Silti jotain puuttuu..

Mitä sinulle voisi tehdä. Et lähde pesussa, etkä oikein kulumallakaan, sinua on turha ruveta peittämäänkään eikä sinua oikein voi poistaakkaan niinkuin puhelinnumeroita kännykästä. Ajattelisinkohan vielä pidemmälle?

Voisin kuunnella lauluja..
Olet ruma
Olet hirveä
Olet ilkeä
Olet paha
ja lista senkun jatkuisi..

Mutta turhaan koska ei se niin ole, en minä sinulle kaunaa kanna. Ethän sinä mitään pahaa tehnyt kai..

Hassua olla katkera pilaantuneesta sitoutumisesta ja korvata se ylilyönti juoksuilla. Jonain kauniina päivänä nauran koko jutulle, vaikka nyt se saattaakin vakavaksi vetää...

If things were different...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.