IRC-Galleria

toukoukuuuu on se kuuuSunnuntai 20.05.2007 18:43

on vissiin toukokuuu,ja mitä tos lueskelelin vanhoi merkintöi niin olin aiak tunnelmis viime vuon tähän aikaan....vitusti liikaa nois mun testeis:D:D:D tollasii hymiöit,vois alkaa treenaa jotain uuuutta sankarii painottaaa mun tän hetkisii ilmeit ja eleit...
joo tosiaaan,lääkäritäti määräs kutulle sellasen hevoskuurin ettei tartte hetkeen nauttii mehui...10pvä sellasiii tabui 3kertaa päiväs niiin tunteee et on vetäny jotain. eniten mua haittas sen lääkärin väärä diagnoosi ja spagettinen käden "puristus".
Voin kertooo kivan kokemuksen yksityisellä otettavista kokeista...eka tuli "pieni"verenkuva.. se muija otti ainaki 4tuubii verta mun sisuksista,olis siinä tullu kilohintaa ku makso testin ottaminen 24€,maksoin siit et amatööri tekee reikiii suoniiin...sit tuli nielunäytteeen otto.. jos ensimmäiset sanat on et "kato vaan tos ikkkunast ulos ja ajattele muuta" niin se ei voi olla siistii....eka se paino mun kielen matalalle ja sit se otti pumpulipuikon ja raapi mun nieluu,niin et meinasin laattaaa sen tsiksintyöasulle..:D ikävä kokemus,täytyy myöntää..
no se oli sit siinä...apteekin kaut himaaan
kerrassaan karu lauantai,hengasin ulkona imureiden kanssa. tulin himaan niin vode oli laittanu paiakt remonttiiin,joka mesta oli täyn vaatteita jotka se oli repiny kaapeist..

joo nyt tyssäs en jaksa kirjottaaa...alko väskää.mo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.