IRC-Galleria

30.05.07 23:06 <SaaSaa_> MINIHAMEEN ALLA VILKKUU IHKUT PINKIT STRINGIT ILMAN RINSIKOITA HINKIT NAAMAS PEITETYT FINNIT ''HERUUUUUUUUUXX POITSU'' NO MITEN IHKUU SUN IHANA TEINEYS KOKO KAUPUNGILLE TIHKUU. TEPU TEPU TIPU JA ASKEL TOISEN ETEEN PERSE HEILUU TISSIT ROIKKUU NÄIN SE HOMMA ETENEE MIKÄ VITTU SUA VAIVAA VITTU OMG JA LOLL

30.05.07 23:15 <SaaSaa_> Yski ikeniisi oot vaa yksi kiree pissis. Joka vitun pissaliisa tepu horo ämmä, ootte samanlaisii kusipäitä Jeah vitun jännää. Luulette olevanne pelureita vittu lutkii ootte kaikki, Petätte vaan jatkuvasti sekoilette maistis. Ai mistä se johtuu että en mä teistä digaa, no korvienne välistä siel on liikaa vikaa. Ihan vitusti liikaa mutta pelataan sit teidän säännöillä ensin aluksi. Tän jälkeen voitte kaikki vittuun suksii. Mut te ootte lutkii jätkien kuuluu käyttää teitä hyväksi.

30.05.07 23:19 <SaaSaa_> Tulkaa tänne teinipillut niin teen teistä läskipaistin, tulkaa mulle uhoon horot potkin teidät takas kohtuun. Sä voit sitten ihq kännis telmiä taas penkas, ja illan pippaloissa juokset frendies kaa vessaan "Tuu mun kans kuselle on tylsää käydä yksin tiäks et oot mun bestis susta ylipaljon tyksin" Noin sanot kuitenkin sä joka ainoalle tutulles ja kuitenkaan et ole niille mikään tuttu ees vaan kunhan rullaat ees taas niiden kaa ettimäs jätkii. "Sä voit jäädä vaikka meille yöks" ja taas se nähtiin

30.05.07 23:25 <SaaSaa_> luulet olevasi hottis, ihana joku seksiguru mut oot kaukan siit kun sun riippakulli hoitos oottaa pilluu muna sojos. Tollaset teini lutkat pitäs pyyhkii maailman kartalta. Ota tosta sidukka tai ottakaa vaik pari pusi pusi hali hali pojat tykkää nami nami. Maine jakarin hmm "mennäänkö makkariin?" Ai saitko sä taas pakit pikku lutka horo teinix? Iteppähän säädät kaikkien kaa ja paat leikiks Naama täytee meikkii "en voi kulkee niitä ilman muuten pojat kohtelee mua ku oisin vaa ilmaa"

30.05.07 23:29 <SaaSaa_> Käytät muita hyväkses ja puhut kaikist paskaa "Pakko saada joltain jätkä ei kännyyn vastaa" Mut kai se lutkaaminen kuuluu osaks teinin elämää. Et kunhan munaa saa niin ihan sama kuka selättää. Tai mistä aamul herätään niin suorin tie vie kotiin, takas huoneeseensa poraan "mihin viina pakotti" Viikon kaikki panos ei mahdu viiden käden sormiin, ja joka jätkän nimi kantautuu kaikkiin korviin. Kännin piikkin kaikki se oli vaan pintakiiltoo. Lutka on se totuus mikä teidän ryhmä oikeen on?

30.05.07 23:30 <SaaSaa_> Ymmärtäkää lutkat nyt on aika katsoo peiliin! Mikä vittu teitä kaikkii oikeen vaivaa VITUN TEINIT ???????!!!!!!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.