IRC-Galleria

Swarm

Swarm

on päästään vialla...

Loma starttas...Sunnuntai 18.03.2007 12:10


Jep, perjantai oli eka lomapäivä, tai otin sen vapaaks, ja nyt saa lorvia viikon niinku haluaa.
Olihan tätä jo odotettukki. Tän jälkee sit n 2½ kk töitä ja kesäloma. Eli siis sitte sitä odotellessa.

En kovin kummosesti juhlinu loman alkua. Torstaina kävin iltasella pari juomassa tuossa kylillä ja perjantaina oltii sitte kavereitten kans liikenteessä. Eilenki soittelivat mutta iski äkillinen väsymys ja silmäluomet painui väkisin kiinni. Eli katsoin parhaaks että pysyttelen peitoissa. Vaikka onhan se hassu tunne nukahtaa eka kerran jo kymmenen aikoihin sitte herätä valvoo tunti ehkä jonka aikana kaveri myös soitteli ja nukahtaa taas. Aamulla oli kyllä mukava ja levänny olo.

Nii joo, pitihän eilen käydä ihan Oulun tuntumassaki. Ihan Ouluun asti en ajanu vaan Limingan huoltoasemalle. Sisko piti käydä viemässä sinne ja hänen miesystävänsä tuli hakemaan ja jatkoivat siittä sitte Ouluun ja mä suuntasin nokan kohti Kannusta. Oli mukava ajella ku ei ollu mihkää kiire. Kävin sitte Kääkäisellä siinä paluumatkalla ja taas meni 150€ ja risat. Taitaa olla kirottu paikka. Toissa päivänä kävin samaisessa putiikissa ja sillon meni 100€ ja risat. En tiedä millon uskaltaa seuraavan kerran prkl!

Nyt tuo mun "Personal Computer" pitää nii kauheeta älämölöä ku tuuletin meinaa posahtaa. Yhen tuulettimen jo vaihdoin nii alko toinen huutaan. Näitten koneitten kans on just samalaista elää ku autojen kans, ei päivää etteikö jotaki vikaa tai fiksaamista. Ainoa ero on että tietokoneella on mahdollista myös tehdä rahaa suht helposti. =) ...jos osais...

Mutt, jos nyt jollaki oli nii tylsää että luki tän, nii otan osaa... =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.