IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

"30.11-2.12.2007
Hän oli täällä tänään.. ja eilen !
Sää ei suosinut lainkaan mökkeilyämme, vesikin, siis järvivesi oli piiirrruuun kylmää. Haimme lämmön tuntua saunasta, mutta saunahan oli kovin pieni ja näin yhteisyyden tunne rakoili, koska saunaan mahtui vai 15(0) henkilöä kerrallaan.

Meno oli korkealla kunnes viinat loppuivat jo klo 9 A.M. mutta onneksi uni tuli nopeasti pöydän alla. Aamulla oli hiukan paha olo, mutta onneksi ystäväni Tytti auttoi asiaa panadolilla (panodillilla), mutta hyvin äkkiä sekin löysi paremman paikan WC-pöntöstä.
Sen jälkeen tuli viikonlopun paras hetki. Nimittäin salkkareitten uusinnat. Juulia oli jälleen tänään hyvinkin nättinä. Kesähäät? Sofia oli kanssa pirun nättinä, mutta entä se hame, melko lyhyt, kannattaa tsekkailla <3 Juonipaljastus : Rafael ja Jenni on niiin pariskunta vielä.

Vielä illan rientoihin palatakseni. Olihan meillä tällänen twister-peli mukana. Itsestänihän ei ollut lainkaan tähän leikkiin. Toinen siirto ja ulkona oltiin. Siinä vaiheessa KOVA KOO oli kova sana, eli KOUSA!(banaania!)

Olihan meillä mukana myös toveri-Tom täällä. Toverille kävi pieni vahinko, elikkä kaikki lähti siitä kun haistoimme palaneen käryä ja samalla hetkellä toveri-Tomin suustä pääsi pieni "WEEEEEE"-huuto. Tässä vaiheessa toverin sormi oli takassa, mutta nopeiden liikkeiden ansiosta pelastimme toverin sormen ja taas oli hymy herkässä, ja kohotimme kossut kohti kattoa.
Eli siis jäi kertomatta, mutta siis vietimme pikkujouluja pienellä kaveriporukalla. En viitsi luetella kaikkien rakkaiden ystävieni nimiä,mutta yhteensä meitä oli noin 72.

Illalla sitten pukki iski täysin yllättäen ovesta paikalle ja pussit oli täynnä. Sain varsin kivan lahjan, elikkä chilejä ja pitihän sitten maistaa ja näin iski kuumotus, mutta muistoja.

Palaan nyt vielä hetkeksi lähtötunnelmiin. Eli Lahti oli lähtöpaikka ja meille annettiin tehtäväksi hoitaa nättejä tyttöjä mukaan mutta läskiks meni sekin. Itseasiassa tästä lähdöstä on aivan turha kertoa. NEXT!
Illalla jaettiin rakkautta puheiden muodossa ja tässä vaiheessa se rakoillut ystävyys oli taas koossa. (Terve Terve!)

NONIIN, kolmas sivu toden sanoo! Sori ei sanokkaan, muisti on loppu, viinat on loppu.
Tää oli tässä kiitti mo. Kaikki nätit tytöt, saa soitella.
Rakkain sydämmellisin alkavin talviterkuin
NIKO

ps. hyvä rusketus saatiin!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.