IRC-Galleria

Tappajanunna

Tappajanunna

Soturikissa

10 asiaaMaanantai 30.11.2009 16:10

Mie vastailen nyt hiukan jälkijunassa Tezin haasteeseen, jonka vasta äsken muistan lukeneeni hänen blogistaan. Kerronpa nyt sitten 10 asiaa itsestäni ja haastan tämän lukeneet tekemään saman!

1. Olen nyt opiskelemassa lähihoitajaksi Joensuussa, joskin tilapäisesti keskeytän koulun (tämän varmasti kaikki ovat kuollakseen halunneet kuulla, kun on melkein aina ensimmäinen kysymys kuulumisten jälkeen).

2. Olen kihloissa ja menossa naimisiin sulhaseni kanssa 2010.

3. Rakastan kaikkea luovaa ja älyä vativaa toimintaa, kuten kirjoittamista, lukemista, tanssimista, roolipelaamista, kieliä ja psykologiaa.

4. Tykkään paljon myös elokuvista ja ulkona käymisestä, ja ihme kyllä jonkinlainen sosiaalinen toimintakin on suotavaa.

5. Toivon saavani viimein autokoulun päätökseen joululoman kunniaksi.

6. Haluaisin saada valmiiksi muutkin keskeneräiset ja mieltä vaivaavat asiat elämässäni, jotta voisin myöhemmin virkeämpänä jatkaa opiskelua ja aloittaa uusia opintoja ja töitä.

7. Minä asun viihtyisässä kolmiokämpässä täällä sulhaseni ja kissani kanssa (jumalan selän takana, sulhasen lisäys).

8. Ihme kyllä kaipaan kotipaikkakuntaani, mutta ennen kaikkea Helsinkiä, Etelä-Suomea ja kaikkia kivoja kaupunkeja ja vanhoja kavereita.

9. Minun olisi tarkoitus saada fyysista kuntoa hiottua, jotta sopisin hyvin hääpukuuni, voisin toimia mallina kaverilleni ja että ylipäänsä olisin paremmassa kunnossa ja tyytyväinen. Samalla tietysti ruokavalioremontti.

10. Varmaan kaikkien toivomuksesta, mutta erityisesti vieressäni kyhnäävän kettuni, mie lisään vielä yhden humoristisenkin kohdan. Mie nimittäin todella uskon narksuihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.