IRC-Galleria

Tarro_De_Mierda

Tarro_De_Mierda

no hope-no fear

hohSunnuntai 25.01.2009 23:45

tuota telkkarin ohjelmaa koirien jalostuksest kattoessa taas huomaa kui vitu "viisas" ihminen on leikkiessän jotain jumalan ja mengelen sekasikiöö joka saa luoda vaik miten sairaita rakkeja,jonkun helvetin ulkonäkösääntöjen mukaan.so what jos sussarin käynti laahaa ja takapää on aivan vittuna jo syntyessä,kunhan pyhä rotumäärite täyttyy.voi jeesus.

tai koiraparat joiden kalloa jalostetaan pienemmäks ja pienemmäks,mut aivoja ei,ja sitte raukat kärsivät vaik mist hermostavauroist.mut hei,"aon sillä rotuopiien mukainen pää,vittuako sen voinnista".


oujee.pienet hakristit vaan heilumaan näyttelyihin taustalle.jos ei saa ihmisii jalostaa ni rääkätään sitten elukoita.

metsästyskoiratki.....jotka ei metsää ikinä o nähny,ontuvat päävikasena,talkittuna ja värjättynä jonku perkeleen rikkaiden pystynokkakurppien edessä,pisteitä heruu ja maine kasvaa.ja kenen kustannuksella.mitä vittua,eiks koira o ihmisen paras kaveri,ainakin miehen.paskaako sitä rääkkäämään sitte jalostamalla noille lisää vikoja ja sisäsiittämään.aivan sairasta hommaa saatana.
menis ihminen itteensä ja kasais taas kunnon käyttörakkeja,mitä enneki o ollu,vartio ja metsästyshommiin,ja seurakoirakski mut sillai et elukka ei o se joka körsii ihmisen sairaast ulkonäkökeskeiset päästä.


tuli vaan mieleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.