IRC-Galleria

Taza

Taza

i'm still in love with the illusion

Hyvää kesää !Lauantai 31.05.2008 13:30

Nonni, nyt on sitten peruskoulu suoritettu kyyneleet silmissä.

Sain stipendinki ''In recognition of academic progress and social contribution throughout the year. " I'm happy now :))

Todistuskin näyttää aika kohtuu hyvältä, keskiarvokin nousi ! Oli vaa vähä hanurist ku jouduin seistä puol tuntii siel laval ku jokane huudetaa erikseen siihe rivii (ja mun kengist tuli rakkuloit ;< )

Minulle ojennettiin keltainen ruusu, stipendi ja todistus ja sain ylpeänä seisoa siellä lavalla ku kaikki tuijotti mua O_o .. tai no mun isä :D
Ennen lähtöä halasin vielä opettajia ja luokkalaisia, joka oli erittäin surullista, ei ois vaa halunnu päästää irti. Mun kaverit itkien halaa mua eikä päästä mua lähtee (siit ei kyl päässy liikkumaankaa ku monta tyttöö halaa siin ympäril nii mihi mä siit muka menisin? :D) opettajat toivotteli onnea tulevaisuuteen ja kerto muistoja musta ja sanoivat ettei koskaan unohda mua ja toivovat näkevänsä mut uudestaan tulevaisuudessa.

Mun paras kaveri koulust piti puheen ja laulo Regina Spektorin 'Us' kappaleen, ja molemmista tuli kyyneleet silmiin. Ei vielä vaan pysty uskoa, että luokka jonka kanssa oon ollu tiiviisti tosi kauan on yhtäkkiä hajalla eikä tuu välttämättä enää koskaan näkee samoja kasvoja uudestaan...

...mutta silti hyvillä fiiliksillä jatketaan kohti lukiota ja onnellisempaa tulevaisuutta !

Täten toivotan hyvää kesää kaikille, niin nuorille kuin vanhoille ja molemmille sukupuolille !!! Ja muistakaa ottaa aurinkoa, syödä jätskii ja ainaki uida !!!


Ainii, ja paljon onnea rakkaalle 'pikkuveljelle' Skysoulille ylioppilaaks pääsyn johdosta ! Oon pahoillani etten päässy tänää tulee, mut ostan sulle jonku hienon lahjan joka korvaa tän kamalan 'menetyksen'. :)

Tänää vielä kahden serkun yo-juhliin ja sit Tomakselle yöks.

STIPENDI PWNAGE!!! Vanhemmat on ylpeit must vihdoinki :))

Veera, Cinta, Ana - I love you ! I'll never forget you and you've honestly made me who I am now. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.