IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Ensimmäinen yhettätoistaTiistai 01.11.2005 22:48

Tällä kertaa kirjottelen aika myöhään(?), siis myöhempää ku normaalisti, päivä on taas kerenny hujahtamaan nopsaan.

Aamu alko siin klo. 08.00 aikoihin ja kouluun piti mennä osallistumaan/ilmottautumaan PR-kurssille ku toi Anna sai minut suostumaan siihen hommaan, no mukavalta ja helpoltahan se kuulostikin ei siinä mitään, ainoa vaan se opettaja ku siit en oikein tykkää, sellanen häseltäjä ja sitten koko puoltoista tuntisen möllötti melkeen mua. Mua sitten ÄRSYTTÄÄ ÄÄRETTÖMÄSTI ku töllötetään, eikö sekään ole ennen ihmistä nähny, PRKL.

No olen kyl huomannu että täällä Nurmeksessa möllötetään aika lailla muutenkin mutta silti, en koskaan totu siihen

No joo, se siitä, muuten koulujutut meni ihan hyvin, paitti ehkä se saksan testi, mut seki riippuu opettajasta minkä numeron saan siitä, ite luonnollisesti odotan 5

Nyt saa luvan riittää koulujutuista, käytiin tuossa aikasempaa Annan porukoitten luona pyörähtämässä ja löydettiin commondore 64 kaapista vähänkö olin liekeissäni, sit pistettiin se tulille ja ruvettiin pelaamaan Ramboa, hitto että oli siistiä, tuli nuoruus ajat ihan mieleen, wau, mut sitten se osottautuikin vaikeammaksi mitä oletin, mut siit huolimatta se oli niiiiiiiiiiiiiin SIISTIÄ että HUHHU.

Kohta pitääki herätellä Anna että ei nuku liian pitkään, sitten ei yöllä tule uni silmään sillä.

Huomiseen siis.....

Maanantai päivä paras päiväMaanantai 31.10.2005 14:44

Joo taas on arki koittanut, nyt kirjoitan näin aamusella ni ei tarvii hirveitä tarinoida tänne. Vapaa päivää vielä vietän, huomenna alkaa sitten koulu arki ja kuukin näköjään vaihtuu, jeeee, kohta joulu.

Sitten alkaa taas masentaa ku pitäs keksiä joululahjoja ihmisille ja ei koskaan keksi mitään, ku kerenny tässä vuosien varrella käyttää kaikki hyvät lahjaideat, onneks porukoille ei tarvii ostaa mitään hääppöstä ku lähteevät reissuun just sopivasti joulun alla. Eka joulu yksin, mitäköhän sitä keksis sillon, vois koklaa ekaa kertaa "perinteisiä" jouluaatto kännei :-D tuliskohan siitä yhtään mitään, muuta ku krapsu.

Tätä pohdin samalla ku tiskaan.

Taas kerran sunnuntai!Sunnuntai 30.10.2005 20:36

Niin se taas vierähti toi vkl ja nytten ei ole mitään jutun aihetta mistä kirjottas, se näissä päiväkirjoissa on vikana ku pitäs kirjottaa mutta ei välttämättä ole mitään kirjotettavaa...

Niin mutta eihän tätäkään olis pakko rustailla, no mitä sitten valitan, no en kyl tiiä, taidan jatkaa kirjoittelua kaikesta huolimatta. Jos huomenna olis enemmän rupattelun aihetta, no niin varmaan, pyykkäyspäivä ja koulujuttui pitäs tehä ni mitäpä niistä sitten kirjottelet, ellei satu joku kiva moka mistä voisin kertoa, siihen asti siis....

Hyvää Joulua kaikille!

Lauantai iltaSunnuntai 30.10.2005 00:21

Nonnii tänne asti ollaan jo selvitty, päivä meni lepäillessä, pelaillessa, ruokaa laittaessa ja lehvaa kattoessa.

Hyvä elokuva toi Gothika, vaikka en vieläkään hyväksy sitä juttua että miten se tohtori Peter muuttu surkimuksesta tunteettomaksi siinä niin nopeasti ja selittämättömästi, siinä on joku juttu jota ei vaan saakeli selitetty, tai sitten se jätettiin pois siitä elokuvasta PRKL, kismittää tollaset jutut.

Kohta puoliin pitäs lähteä käymään hällöween/tupari bileissä.....

Siitä sitten enemmän huomenna, jos nyt on mitään kerrottavaa tai muistikuvaa... no ei vaine, ainahan juhlista jää muistikuvia, joistakin enemmän joistakin vähemmän, näistä enemmän.

Miehekästä meininkiä!Perjantai 28.10.2005 14:59

En ole koskaan kuullut miehen kirjoittavan päiväkirjaa, mutta nyt sitten ite kirjotan sitä, tai oikeastaan testailen vaan jospa tästä ei tule tapaa, tai tiedä kuinka innostun asiasta.

Eli tästä lähtien yksityiselämäni on mun ja kaikista siitä kiinostuneiden(????????) asia.

Pe 28.10.2005

Heräsin tänä aamuna klo. 07.00 erittäin väsyneenä, nousin ylös ja menin kouluun pariksi tunniksi jossa sitten menetin hermoni, ininään ja kitinään ja marmatukseen.

Nyt on asiat kuitenkin paaaaljon paremmin, Annan kanssa saatiin tossa toi ovikin "korjattua".

Mutta kohta ruottia ja sitten wiikonloppua viettämään, tänään lähtee kyllä hyvät ruuat kehiin(mikäli toi uuni suostuu toimimaan) ja sitten iltasella romanttinen ilta tuoksukynttilöiden valossa, kultani kanssa

... aaah ja viikon jutut unohtuu ja rentoutuminen alkaa.
- Vanhemmat »