IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Uffff...Tiistai 08.11.2005 21:27

Taas on näköjään jääny päivä välistä että en ole kirjoittanut, nytköhän rupeaa ratkeilemaan tämä kirjoittaminen, pitkäämpä jaksoinkin.

Jaksamisesta puheen ollen nyt väsyttää ihan älyttömästi ja pitäs läksyi jaksaa tehä, pari kohtaa sainkin jo tehtyä mutta "muutama" olis vielä jälellä.

Taidan mennä möllöttää vähäks aikaa teeveetä jos se vaikka piristäs tai jos ei niin sitten jatkan noitten tekemistä huomenna :-)

Rakas päiväkirjaniSunnuntai 06.11.2005 22:29

Pahoittelen että en eilen kerenny/muistanu/jaksanut kirjoittaa, mutta nyt korjaan sen virheen.

Joo sohvi-koiranen oli pe-la yön täällä ja mukavasti meni vuorokausi, sitten lauantaina palautettiin sohvi annan porukoille ja syötiin siellä karjalanpaistia, eikä mitään pienintä annosta. Sitten kotia ja kesken jäänyt leffa loppuun ja iltasella käytiin buarissa muutamalla, sempä takia tääki jäi kirjottamatta.

Ja sitten tullaan tähän aamuun, taas kerran kävi yläkerran naikkonen kyselemässä multa että pitääkö hänen tosiaan mennä lääkäriin mun takia, ku paiskon noita ovia, ikäväkseni totesin sille että en ollu kotona siihen aikaan ku kyseinen ovenpaukutus oli tapahtunut, ens kerralla sitten meneekin jo hermo, kolmas kerta toden sanoo.

Porukatkin kävi tossa kahvilla tänään ja toi digiboxin, jesh, nyt näkyy vähän enemmän ku 3 kanavaa.

Siinäpä ne kiihkeimmät tältä erää.

Jaahas...Lauantai 05.11.2005 01:23

... viikko on taas vierähtäny ja on perjantai, oikeastaan kohta jo taas lauantai, mutta se ei ole oleellista tässä vaiheessa.

Oli kyl hauska ilta taas kerran, möllötettiin leffaa(amerikan history x) ja pidettiin hauskaa kaveriporukassa.

Niin ei kai tästä päivästä tämän kummempia väsymys painaa joten menenkin tästä hammaspesulle ja maate.

Öitä vaan kaikille!

Uuuuhhh.....Perjantai 04.11.2005 01:09

Taas se päivä on vierähtäny nopeasti ohi, ja mitä olen saanut aikaan, en oikeastaan mitään erikoista, yhen tentin tehny koulussa ja läksyjä, siinäpä ne kiihkeimmät.

Aamu herätys oli kyl oikein loistava tänä aamuna, ku kaverini oli yötä ja tuli 7.30 herättelemään että nyt hereille, luulin että tulipalo oli vähintään syttyny, mutta ulko-ovella olikin vaan yläkerran eukko joka tuli valittamaan "metelistä" ja tupakanpoltosta, rupesi kyllä vähän jälkeen päin huvittamaan "minä sain rytmihäiriön ku teidän ovipaukahti kiini kymmenen jälkeen, se hiljaisuus tulee kello kymmenen" Ja se ei ollu niin vanha vielä että mitään rytmihäiriöitä sais.

No ens kerralla sitten palaakin varmaan päreet ku tulee tyhjänpäiväsestä valittamaan. Sitä odotellessa.....

Hyvää yötä!

Otsikko tälle päivälleKeskiviikko 02.11.2005 20:37

Ruokaa tuossa valmistelen tällä hetkellä ja rustaan tässä tänne juttua ku on nuo uuninlevyt aika hitaita, ni on ylinmäärästä aikaa. Jaa a, mitäköhän sitten rupattelis, ei ole edes mitään mistä vois avautua niikuin eilen tai no sanotaan nyt.. olen siis homo..

Ensimmäinen yhettätoistaTiistai 01.11.2005 22:48

Tällä kertaa kirjottelen aika myöhään(?), siis myöhempää ku normaalisti, päivä on taas kerenny hujahtamaan nopsaan.

Aamu alko siin klo. 08.00 aikoihin ja kouluun piti mennä osallistumaan/ilmottautumaan PR-kurssille ku toi Anna sai minut suostumaan siihen hommaan, no mukavalta ja helpoltahan se kuulostikin ei siinä mitään, ainoa vaan se opettaja ku siit en oikein tykkää, sellanen häseltäjä ja sitten koko puoltoista tuntisen möllötti melkeen mua. Mua sitten ÄRSYTTÄÄ ÄÄRETTÖMÄSTI ku töllötetään, eikö sekään ole ennen ihmistä nähny, PRKL.

No olen kyl huomannu että täällä Nurmeksessa möllötetään aika lailla muutenkin mutta silti, en koskaan totu siihen

No joo, se siitä, muuten koulujutut meni ihan hyvin, paitti ehkä se saksan testi, mut seki riippuu opettajasta minkä numeron saan siitä, ite luonnollisesti odotan 5

Nyt saa luvan riittää koulujutuista, käytiin tuossa aikasempaa Annan porukoitten luona pyörähtämässä ja löydettiin commondore 64 kaapista vähänkö olin liekeissäni, sit pistettiin se tulille ja ruvettiin pelaamaan Ramboa, hitto että oli siistiä, tuli nuoruus ajat ihan mieleen, wau, mut sitten se osottautuikin vaikeammaksi mitä oletin, mut siit huolimatta se oli niiiiiiiiiiiiiin SIISTIÄ että HUHHU.

Kohta pitääki herätellä Anna että ei nuku liian pitkään, sitten ei yöllä tule uni silmään sillä.

Huomiseen siis.....

Maanantai päivä paras päiväMaanantai 31.10.2005 14:44

Joo taas on arki koittanut, nyt kirjoitan näin aamusella ni ei tarvii hirveitä tarinoida tänne. Vapaa päivää vielä vietän, huomenna alkaa sitten koulu arki ja kuukin näköjään vaihtuu, jeeee, kohta joulu.

Sitten alkaa taas masentaa ku pitäs keksiä joululahjoja ihmisille ja ei koskaan keksi mitään, ku kerenny tässä vuosien varrella käyttää kaikki hyvät lahjaideat, onneks porukoille ei tarvii ostaa mitään hääppöstä ku lähteevät reissuun just sopivasti joulun alla. Eka joulu yksin, mitäköhän sitä keksis sillon, vois koklaa ekaa kertaa "perinteisiä" jouluaatto kännei :-D tuliskohan siitä yhtään mitään, muuta ku krapsu.

Tätä pohdin samalla ku tiskaan.

Taas kerran sunnuntai!Sunnuntai 30.10.2005 20:36

Niin se taas vierähti toi vkl ja nytten ei ole mitään jutun aihetta mistä kirjottas, se näissä päiväkirjoissa on vikana ku pitäs kirjottaa mutta ei välttämättä ole mitään kirjotettavaa...

Niin mutta eihän tätäkään olis pakko rustailla, no mitä sitten valitan, no en kyl tiiä, taidan jatkaa kirjoittelua kaikesta huolimatta. Jos huomenna olis enemmän rupattelun aihetta, no niin varmaan, pyykkäyspäivä ja koulujuttui pitäs tehä ni mitäpä niistä sitten kirjottelet, ellei satu joku kiva moka mistä voisin kertoa, siihen asti siis....

Hyvää Joulua kaikille!

Lauantai iltaSunnuntai 30.10.2005 00:21

Nonnii tänne asti ollaan jo selvitty, päivä meni lepäillessä, pelaillessa, ruokaa laittaessa ja lehvaa kattoessa.

Hyvä elokuva toi Gothika, vaikka en vieläkään hyväksy sitä juttua että miten se tohtori Peter muuttu surkimuksesta tunteettomaksi siinä niin nopeasti ja selittämättömästi, siinä on joku juttu jota ei vaan saakeli selitetty, tai sitten se jätettiin pois siitä elokuvasta PRKL, kismittää tollaset jutut.

Kohta puoliin pitäs lähteä käymään hällöween/tupari bileissä.....

Siitä sitten enemmän huomenna, jos nyt on mitään kerrottavaa tai muistikuvaa... no ei vaine, ainahan juhlista jää muistikuvia, joistakin enemmän joistakin vähemmän, näistä enemmän.

Miehekästä meininkiä!Perjantai 28.10.2005 14:59

En ole koskaan kuullut miehen kirjoittavan päiväkirjaa, mutta nyt sitten ite kirjotan sitä, tai oikeastaan testailen vaan jospa tästä ei tule tapaa, tai tiedä kuinka innostun asiasta.

Eli tästä lähtien yksityiselämäni on mun ja kaikista siitä kiinostuneiden(????????) asia.

Pe 28.10.2005

Heräsin tänä aamuna klo. 07.00 erittäin väsyneenä, nousin ylös ja menin kouluun pariksi tunniksi jossa sitten menetin hermoni, ininään ja kitinään ja marmatukseen.

Nyt on asiat kuitenkin paaaaljon paremmin, Annan kanssa saatiin tossa toi ovikin "korjattua".

Mutta kohta ruottia ja sitten wiikonloppua viettämään, tänään lähtee kyllä hyvät ruuat kehiin(mikäli toi uuni suostuu toimimaan) ja sitten iltasella romanttinen ilta tuoksukynttilöiden valossa, kultani kanssa

... aaah ja viikon jutut unohtuu ja rentoutuminen alkaa.
- Vanhemmat »