IRC-Galleria

10v. juhlavuosi :)Maanantai 16.01.2006 23:55

kymmenen vuotta siitä tosiaan nyt on. eipä uskoisi. tuntuu että itsekin olisi jo kamala vanhus. kymmenen vuotta on paljon se.
kymmenen vuotta siten tutustuin erääseen ihanaan ihmiseen, joka kuuluu tärkeänä osana elämääni vieläkin. ja siitä olen onnellinen.

Sen ihanan ihmisen kanssa olen ala-aste iästä saakka kokenut kaikki surut ja murheet, ihastukset ja vihastukset. Tehtiin kaikkea hauskaa yhessä, naurettiin kaikkea yhessä, ja puhuttiin aina siitä kehen nyt just ollaan ihastuttu. x) ..ihastuksen kohde vaan vaihtu melkeen aina viikon välein :D Huoletonta lapsuus aikaa. :)
..tuntuu kuin mulle olis putkahtanut yks sisko lisää. Aina se on messissä, ilman sitä ei homma hoidu. <3 <3

Nyt kymmenen vuotta myöhemmin, asiat ovat ihan samalla mallilla. Asiat on vain vähän muuttuneet "vakavemmiksi". kuten poikien kanssa ja koulussa ja muutenkin.

muisteltiin tänään lapsuuttamme, ja naureskeltiin sitä miten hölmöjä ollaan oltu. mutta ei me mihinkään kyllä olla muututtu. iha samanlaiset jutut ja ajatukset vieläkin x) kohta ollaan jo "aikuisia" eikä jutun taso ole noussut mihinkään sitten kolmannen luokan... ei siinä ole mitään huolestuttavaa. me pidetään siitä ni mitäs sitte :D

sattuu masu vieläkin siitä kaikesta nauramisesta :D

Mursipaani <3
rakastan sua nyt ja aina, ja me tullaan aina olemaan yhtä hyviä ystäviä kuin nyt! eiks je? :) olet mulle niin tärkeä. sun kanssa on kaikkein kivointa.


älä koskaan päästä irti, vaiks joskus oisin kuin tyhmä ja kiusaisin sua. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.