IRC-Galleria

ohohLauantai 11.04.2009 22:46

siitä on nyt viiko kun lähdettiin aamusella Rocamarista lentokentälle. Outoo oli kyl palata (se meni kyl sunnuntain puolelle) suomeen takas. Kaikki oli jotenki niin ankeeta ja tavallista. Espanjas kaikki oli jotenki huoletonta (no ei kyl koko aika) ja sellasta, et hei mennää shoppailee toho parin minuutin kävelymatkan päähän. Käydäänpäs ottaas parit tuol rokkibaaris kamujen seuras. Hommiakin kyllä tehtiin ei siin mitän. Mutta paljon ehdittiin kokea kyllä ihan sillee ei ihan työssäoppimiseen liittyviä asioita. Vaellusta, kalastusta, biitsipartee, synttärireissuu, museoita, kaupunkikierroksia, ulkonasyömistä, shoppailua.. ja mitä muuta !
Meikä sai ainakin paljon uusia kavereita ja kokemuksia. Kielitaito (tai itsevarmuus puhumiseen in action) parani. Äh, matka oli niin siisti et joka siel ei ollu ei kyl pysty tajumaan. Kaikki se pitäs ite kokea. Kaikki uudet tapaamiset, maisemat, ruuat, kaupungit, rannat, taide kaikki se.
Ikävä on La Palmaan ja tapaamaan kaikkia niitä ihmisiä siellä ja myös Ademii, Lukasii, Franzii ja Miriamii, meidän sakukamuja. Kyllä me vielä nähään muutenki ku naamakirjas. Joskus mennää viel porukal sinne.
Otetaan muutamat papas locasit, café con lechet, päälle barraquitot ja sit viel parit cervezat ;)

Kiitos JayJay ja Paula matkaseurasta. Oli hauskaa ja mielenkiintoista reissata teidän kanssa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.