IRC-Galleria

TenderGloom

TenderGloom

A starlight in the gloom
Löysin itseni öisestä kuolevasta metsästä, kulkemassa pientä polkua pitkin.. jonnekin. Siellä oli ahdistavan hiljaista, olin aivan yksin.. Tai en aivan; marjoja syödessäni polun varrelta viereeni laskeutui korppi. Jonkun aikaa söimme hiljaa vierekkäin ja kaikkialla oli aivan hiljaista. Matkaa jatkaessani oksat raapivat kasvojani ja vartaloani. Oli selvästi kesä, koska vaatetukseni oli kesäisen niukka. Siis että varmasti olisi mahdollisimman epämukavaa oksien keskellä.. Päädyin risteykseen, joka haarautui kahteen eri suuntaan.. Heräsin..

Selityksiä symboleille:
* Uhkaava ja ahdistava, sysipimeä yö kertoo unennäkijän elävän synkeitä ja ahdistavia aikoja.
* Kuivat ja kärsineet oksat kuvaavat unohdusta, harvaa yhteydenpitoa. Katkenneet ja tärvääntyneet oksat kielivät välirikoista.
* Korppi - Kuoleman sanansaattaja.
* Unen lintu tai linnut symboloivat ajatusta, henkeä. Vapaana lentävät linnut kertovat vapaasti kulkevista ajatuksista, mielikuvituksesta ja innoituksesta.
* Jos unessa tulee risteykseen, saa valve-elämässä mahdollisuuden valita useammasta vaihtoehdosta kuinka elämäänsä jatkaa. Risteys voi myös kuvata hämmennystä tai epätietoa siitä mihin suuntaan matkaan kuuluisi jatkaa.

Aika osuvaa tähän elämäntilanteeseen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.