IRC-Galleria

Psyykeympyrä xDSunnuntai 26.10.2008 14:22

Nythän näitä ahaaelämyksiä satelee siihen tahtiin, että pakko vain itkeä hymyperseessä xD. Tuli tuossa mietittyä vahingossa ruokaympyrää ja omaa tunne-elämää peräkanaa. Ilmiselvä asia, mutta ollut hieman hakusessa.

Ei ole terveellistä, jos aina syö vain salaattia. Ei sekään ole terveellistä, jos syö aina vain pelkkää lihaa. Vaihtelevasti eri ruoka-aineryhmistä koostuvat ateriat päivittäin takaavat hyvän pohjan terveelliselle elämälle. Hyvä ruokavalion ansiosta on energisempi, pirteämpi ja iloisempi.

Muutetaan päivä kuukaudeksi, pistetään ympyrään joitain esimerkkejä eri tunteista ja tehdään tasapainoinen annos. Tähän annokseen voisi pistää hieman turhautumista pomoon joka taas pisti hommia enemmän kuin kerkiää tehdä. Ripaus katkeruutta, kun kaveri soittaa ettei pääsekkään kahville tapaamisen vuoksi jonka oli unohtanut. Ja lisätään hitaasti hämmentäen aimoannos onnea, kun kaveri ilmoittaa, että tapaaminen meni nopeasti ja pääsee tulemaan pian. Jälkiruuaksi listalle sitten iltoja rakkaudella höystettynä;)... Näin syntyy terveellinen annos, joka pitää pään pystyssä ja jalat maassa. Pari ongelmaa Psyykeympyrässä vain on... Sitä ei noin vain suunnitellakkaan ja kuka on Kokki xD.

Näin tuli taas pähkäiltyä pieni tovi ja tattadaa, keksin pyörän uudestaan.

TÄSTÄ ALASPÄIN EI VASTANAINEILLE TA SITÄ SUUNNITTELEVILLE.

Makkarasoppa :D

Kaikki nämä ruoka-aineryhmät voidaan myös sekoittaa yhteen. Tällaisia tilanteita on esim. häät...
Kaikki tunteet ovat sekaisin päässä ja hiki nousee pintaan kun tilanne ei tunnu "jäähtyvän" koskaan. Hmm... vihaa siihen soppaan ei pistetä, joten ollaanpa nyt tunkematta sitä kukkakaalia sinne keittoon xD

PS. Ja Tixi... En edelleenkään ole ruvennut käyttämään aineita xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.