IRC-Galleria

ThJuhis]

ThJuhis]

Meet me at the hotel room

PsykoSunnuntai 17.01.2010 23:34

Oli ihan pirun outo viikonloppu. Mieliala hyppi ihan älyttömästi. Olis sellasia hetkiä, että saatto kattoo puol tuntii tyhjää seinää ja sitten välillä menin ympäriinsä ku duraselpupu. Joo ei musta kukaan ota selvää.
Siltikin isoskoulutus musta huolimatta oli ihan loistava. niinkun aina niin hauskaa oli ja silleen en jaksa kirjotella siitä mitään ihmeellistä kaikki tarpeellinen on tainnu tulla jo esille.
Mut tää päivä on taas ollu pelkkää koneelle istumista... No kyllä kelpaa istuakin ku netti on niin ihana nyt että voisin rakastaa sitä. Niin ja oon ladannu tänäänkin 10 leffaa. Ja niin mitä mää tässä nyt tän enempää kirjotella, ku tän korkeintaan lukee sami ja noora mut moi teille -.-

"Kiitti viimisestä mulla on vieläkin posket kipeet"

-Sain neljän vanhana porttikiellon näihin syö niin paljon kuin jaksat ravintoloihin.
-Pyysin isältä pienenä kolmipyörästä lahjaks, se ajo traktori pihaan
Uimarannalla muilla kavereilla oli uimapatjat, mulla oli kuuden henkilön kumivene.
-Muut pysty vaihtaan uikkarit salaa semmosen ohuen koivun takana, että mitään ylimäärästä ei näkyny, jos mä halusin että musta ei näy mitään ylimäärästä mun tarvi odotella auringon pimennystä.
-Mut sit rippikoulu oli se paikka jollon mä tajusin et mä oon jotenkin erikoinen, joku kysy sielt papilta et "setä setä pitääk se paikkansa et jumala loi ihmisen omaks kuvakseen". Pappi vilkas mua ja sano että perjaatteessa kyllä mutta käytännössä ei.
-Me oltiin ottamassa rippikuvaa mun äiti kysy kuvaajalta "hei saiskohan tästä meidän Juhosta jonkin oikein nätin kuva?". Kuvaaja sano et "HEI en minäkään ny mikään taikuri ole". "Sitä paitsi tää studio on liian pieni toi ei mahdu kuvaan" -"No eiks teillä oo sellasta laajakulma linssiä." -"Mä vaihdoin laajakulman heti ku tää vyöry sisään mut ei tääkään auta. Tästä astetta isompi hyvä ruova ni se on jo cinema skope."
-Mä meisin kyllä rikastu sen takia että mä olin vähän painavampi. Mä voitin suomen pankin järjestämän yleisökilpailun ja voittaja sai palkinnoksi painonsa verran rahaa. Kävin punnitukses ni ne sa* devalvoi markan seuraavana aamuna.
- Mut armeijassa kumma kyllä mä pääsin kevyeeseen jalkaväkeen, mut mä en voinu osallistu yhdellekkään taisteluharjotukselle, koska musta kuulemma jäi aivan liian voimakas tutkakuva. Lähetti mut sitten parolaan panssari divisioonaan tiedustelijaks. Mä kävelin talvella järven jään yli ja jos se kesti ne ajo sitten sen tankin perässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.