IRC-Galleria

UniTiistai 06.12.2005 16:41

Oltiin luokkaporukalla (kai) menossa johonkin leirikoulun tapaiseen (samankaltaiseen jossa oltiin tossa syksyllä).
Paikka johon mentiin, oli jonkinlainen kieroutunut satu, omituisia otuksia laahusti ympäriinsä. Tulee mieleen Scary Tales - ja The Twisted Land Of Oz -hahmot.
Oli jotenkin harmaata ja savuista, puut oli käppyräisiä ja tuuli kovaa, kuivia lehtiä lensi ilmassa. Talot oli vanhoja lahoja harmaita puutaloja.
Kukaan meistä ei pitänyt tätä mitenkään omituisena, koska meidänkin leirikoulussa oltiin satuhahmoja ja näytettiin kummallisilta.

Smackdown oli jälleen täällä, niillä oli show jossain pienehkössä auditorion oloisessa tilassa, paitsi ettei ollut nousevaa katsomoa, vaan kehä oli huoneen keskellä ja painijat tulivat sisään huoneen kulmassa olevasta ovesta, jonka vieressä satuttiin istumaan. <3
Olihan se Batistakin siellä, shown loputtua sai pyytää nimmareita ja jutella painijoille.
Jotenkin en taas viitsinyt tunkea itseäni sinne kaikkien muiden tavoin ruikuttamaan nimmaria, ja hyvää kuvaa ei oikein tungoksessa saanut, joten vetäydyin vaan sivummalle juttelemaan oman seurueen kanssa.
Kohta huomasin, että kaikki muut olivat lähteneet, ja huoneessa olivat enää minä, mun mies ja Batista, joka istui eturivin penkillä puku päällä.
Siinä sitten menin kysymään josko saisin ottaa kuvan tai pari, ja eihän siinä ollut mitään. Otettiin kuva, kiitettiin ja poistuttiin. Mukava mies. *wirn*

Ton jälkeen heräsin oikein tyytyväisenä ja hyvin nukkuneena.
Heh. Kuinkas muutenkaan. *grin*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.