IRC-Galleria

TheMuffinBauss

TheMuffinBauss

I am The Muffin Bauss! And Cupcakes are my servants!

Yhyyy ;;__;;Torstai 19.02.2009 16:55

Nyt on ihan kauheen tyhjä olo....

Mie katoin tän hiihtoloman aikana Hana Yori Dango season 1, Hana Yori Dango season 2 ja Hana Yori Dango Final The Movien! Mä varmaan vuodatin kyyneliä enemmän ku 4 vuoteen yhteensä! ;;_________;;
MÄ EN HALUNNU ET SE LOPPUIS! YHYYY! Mä haluan lisää! Aivan järjettömän ihana draama... Miks ne ei tee lisää?!
Mä haluan olla ku Makino! A Tough Weed! Demo... not poor one >__>;; Ja ja... mä haluan löytää sen oikean! Sellasen ku Domyouji-san! Except ei sellanen joka tykkää lyödä tyyppejä paljon... Se olis.. Niin hiton mukavaa.

Ton sarjan takia mä oon ruvennu ihan hirveesti miettii kaikenlaisia asioita. Rakkautta, tulevaisuutta ja elämää... Miten vaikeita ne voi olla, mut myös miten helppoja ne myös voi olla. Riippuu vaan siitä, tekeekö kaiken täysillä, Ottaako kaiken irti elämästään ja antaako kaikkensa että voi saada sellasen elämän ittellensä jonka haluaa.
Mä... haluan antaa kaikkeni kaikelle, ottaa kaiken irti elämästäni ja tehdä kaiken täysillä. Tästä päivästä lähtien... mä teen sen. Loppuun saakka.

Ah.. gomen ne! Meni vähän totiseksi toi. Hehe.. n__n;; Demo... Mä haluan oikeesti kiittää kaikkia.. kaikesta mitä mun elämässä on tapahtunu! Hyvät ja huonot tapahtumat! Ja toivottavasti te voitte olla mun elämässäni, loppuun saakka!

Hontoni arigatou gozaimasu.. minna. (=Oikeasti Kiitos... kaikki.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.